Jump to content

madnez

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 / Audi A4

Персонална информация

  • Пол
    Male

madnez's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ето това е точния модел http://www.autodata.bg/mod/id:772 на аудито, на моето пише A4 S4 в талона. Никой ли не е правил нещо такова на този модел ?
  2. Пробвах да му пиша ЛС, но не става и на телефона не отговаря.
  3. Привет, имам следния въпрос има ли хора от вас които са направили страничните огледала да се прибират със закл. на колата (от алармата) и съответно да се разгъват при откл. В момента това става като колата е на място и си вътре в нея и въртиш копчето на вратата. Ако някой го е правил на този модел с каква аларма и колко $$. Мерси.
  4. Мерси за отговора колега, пуснал съм ти имейл на лично. При мен тресенето е едвам доловимо, дори не всеки път го има. Но все пак го има, като каза меки връзки на ауспуха се замислих, че първите няколко дни като давах назад ми дрънчеше гърнето, сега вече го няма това...
  5. Привет колеги, от има няма месец и аз съм със същия мотор и разбира се същия проблем. Още не съм сменял ремъци ролки и т.н. скоро ще ги сменим, само маслото смених. При мен тресенето го има само на място, и то е едвам доловимо, все едно мотора е нервен ако мога така да се изразя. От изчетеното до тук, май това е напълно нормално за този мотор. Имам едно питане видях, че повечето от вас са сменяли абс. всичко само цилиндри и бутала не са :-D. Може ли информативно да ми пуснете цени, маховици, съединители дюзи, помпи и темподобни глупости . И извън темата навигацията ми е RNS-E има ли начин да накарам Фюрера да спре да ме обучава на немски, а да започне да говори на Английски (за гласовите команди говоря). Има гласови команди само за телефона. Мерси предварително.
  6. Продавам комплект фарове Angel eyes za Audi A3 8L, Десния фар има счупено стъкло, левия е перфектен. Фаровете са като тези от снимката. Цена за 2та 130 лв.
  7. Привет колеги, купувам горе посочените фарове. Ето и снимка за ориентир.
  8. Много и се мераклисах - http://www.cars.bg/u617226 В момента карам А3 1.9 ТДИ 110 И съм доста доволен, но тази ми е мерак. Ако може мнения като цяло, а и за точно тази обява. Изчетох доста за този мотор и много се разколебах, но знам ли... Мерси, и весели парзници.
  9. Купувам лед фарове като тези - http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=90796 . Ако някой продава пишете, мерси. Желателно е да са втора ръка и да са запазени. Цената е определяща. Весели Празници.
×
×
  • Create New...