Jump to content

thaddeus

Members
  • Мнения

    100
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4B6

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    ПЛОВДИВ
  • Интереси
    .408 CheyTac

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

thaddeus's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Дали скоро ще има цени за летните гуми? Времето се задържа доста топло вече и май е наложително да се сменят гуми.
  2. thaddeus

    B6 LED Лента фарове

    Така, в коментарите под видеото е поснал описание на цялата процедура по инсталация и самите модули. Предполагам са за руския пазар, казват се Dixel Premium s16 LED Dynamic. В гуглето ми излизат само руски сайтове и търговци. Предполагам обаче е някаква китайска история брандирана за руснаците. Трябва да се търси. В алиекспрес намирам Това , предполагам е същият модул.
  3. ECU е компютъра, който се грижи за електрониката в двигателя, най общо казано. Колите, които караме не са първа младост все пак. Има кабели, букси , които стареят и е възможно да дава грешка от някой кабел или букса (не добра свръзка). Възможно е да е дюза, която да е извън норма и пак да дава грешка. Наистина е необходимо да се закачи и да се види точната диагноза. От там нататък ще се знае как да се лекува. Сега само си гадаем!
  4. Светва ти ЕСП защото дава грешка. Почти съм сигурен, че грешката ще е ЕКУ-то не подава правилна информация за натовареността на мотора, от там ЕСП-то се бърка и дава грешка. Закачаш на ВАГ и гледаш какво е.
  5. Днес се изненадах доста, започвам да ускорявам и задната чистачка се включва! Правя плавно ускорение, няма проблем, ускорявам по-рязко включва се!!! Някой да има идея, как се случва тази магия?!
  6. Колеги, задна дясна и от няколко дни предна дясна врата не ми ми отчитат дали са отворени, както и не ми светят лампичките отстрани на вратите. Идеи, защото аз съм озадачен, кабели намествах да не са се прегънали но уви не става. Интересното е , че предната понякога г прави понякога не и немога да хвана при какви условия.
  7. Ако използваш TV Dongle има десетки такива, телевизора ти ще стане като голям таблет. Донгъла си има андроид и памет за приложения. Така ще можеш да си изтеглиш приложението за HBO Go от маркета и регистрираш като устройство в сайта. Можеш да регистрираш 5 устройства, лаптоп, телевизор или смартфон/таблет. Ето ти един пример за донгъл. http://www.engadget.com/2014/12/04/fire-tv-stick-review/ http://www.cnet.com/products/roku-streaming-stick-2014/ Другия вариант е с ТВ бокс, нещо от този род http://www.pocket-lint.com/review/124965-western-digital-wd-tv-play-review
  8. Каква добавка в нафтата за чистене на турбо?
  9. Имам странен "проблем", сутрин като се качвам в колата, педала за спирачките е твърд. Все едно натискан на изгасен двигател. Когато запаля нещата се оправят, нямам проблем със спирането, както и нямам проблем със напомпването при запален двигател, не се втвърдява. От какво може да е и има ли причина за притеснение?
  10. Едното е 20 лв, оригинална част! В ибей съм виждал на същата цена, така че няма да има много голяма разлика дали от там или от тук. Заместители не съм намирал досега. Дет се вика скъпа кола караме
  11. Ако поне ни кажеш какъв е модела на колата, ще има по-голяма вероятност да ти помогнем.
  12. Самсунга ми си има 1A 5v USB за външен хард. Закачам го и 1080р (MKV) си върви прекрасно без насичане.
  13. Би трябвало в самите опции на телевизора да има формат на субтиттрите и кодрането дали да е латиница или кирилица. Поне на самсунга ми е така. Пробвай, като пуснеш филма да се разровиш из настройките. Би трябвало да има настойки за субтитрите.
  14. По абсолютно същия начи си натроших и моите капачета. Така имам решение за теб, пишеш на Унитрейд или им се обаждаш, те ще ти поръчат оригинални капачета, даваш номер на рама и после идва мъката със слагането, капачетата се "запояват" към вътрешната страна на кората. Моите 2 са на цена 42 лв., не съм ги сложил понеже е гадно времето, но ще снимам целия процес и ще кача упътване. http://www.ssm.bg/AboutUs/Main.aspx?lang=bg-BG&pageID=479 Аз писах директно на този човек, Пламен Костадинов p.kostadinov@ssm.bg П.П. Сега си погледнах фактурата, води се Бленда
×
×
  • Create New...