Jump to content

герги

Members
  • Мнения

    465
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от герги

  1. Не съм сигурен При мен на B6 1.9 tdi маслото на раздатката и торсен е едно
  2. Продавам масло за торсен диференциал Ravenol 1 литър Цена 50 лв. Намира се в Плевен.
  3. На 4 декември ми дадоха първа категория е Плевен
  4. Аз в момента съм сложил масло отговарящо на стандарт API GL-4/GL-5. Мисля че такова трябва да бъде
  5. Не е събиран във Враца. 1.9 tdi 6 скорости авант куатро 2003 година, закупен от Италия. Не знам може ли маслото да е едно с това на кутията
  6. Това е пробката за източване. Няма за наливане
  7. На кутията и задният диференциал си ги смених без проблеми. Проблема е в торсена
  8. Бре Никой ли не си е сменил маслото. Хиляда клипа изгледах и не видях като на мойта кола от къде се налива маслото в торсена.
  9. Пичове,тръгнах да сменям маслото на торсена на б6 1,9 тди и не мога да намеря пробката за наливане. Някои може ли да помогне. Само тази за източване виждам
  10. Джанти 16 от А4 В6 7J ET42 Добро състояние,само едната има одраскано. Гумите могат да се карат още сезон два. Цена 350лв. Намират се в Плевен Тел.0888315570
  11. Колко скъпи са тия клапи,че се налага толко мъки
  12. Въпросният нагревател върши чудесна работа,аз без него съм жив умрял
  13. Аз изкарах 8 години със FIAMM на 1.9tdi. С него купих колата. Преди седмица се предаде и като го свалих гледам на него щампована 2014г. Джамбазина дето ми продаде колата не го е огледал че е нов да го свали. Та за осем години по тая логика с падането на амперите,трябва да е бил останал на 10 ампера. Понеже не намерих в Плевен FIAMM си купих варта силвър пак 85 ампера,пък колко ще изкара ще видим
  14. Трябва да се разглоби и да се огледа. Най вероятно ти задържа ръчната. Вдигни колата на крик и завърти колелото на ръка и ще усетиш дали задържа.
  15. Благодаря и на двамата
  16. Какво е маслото за хидравлика на B6,че като ми загрее и се втвърдява волана и мисля да сменя помпата. Отделно започна и да шуми. На казанчето пише да се ползва само минерално,но ако знае някой точно ще съм му благодарен.
  17. Ако не е паднала шайбата, може да са изронени шлиците на оста както ми се случи на мен. За да провериш дали е паднала виж в центъра на шайбата на компресора дали има болт за ключе 10. Ако има значи е там и не е лошо да се свали и да се огледа оста на компресора дали шлиците са ок.
  18. Това не го прави незацепен
  19. Много бързо се превърна в разбирач. Компресора е постоянно зацепен,без значение дали си включил екон или не. Ако включиш екон обаче, октомври-февруари да речем,няма да ти работи подгрева на купето,който се включва под 5 градуса автоматично. Стружки ще има само ако компресора се е смлял отвътре,ако са му изронени шлиците на оста стружки няма да има,но от сервиза може да си търсят причина да ти сменят и кондезатора.
  20. Трябва да се провери, може и да е друга причината. На мен два пъти ми е падала шайбата която зацепва компресора. Трябва да се огледа.
  21. Ако си с В6,може да ти е заминал компресора. Аз моя го смених преди седмица, защото ми бяха изронени шлиците на оста.
×
×
  • Create New...