Jump to content

vova

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vova

  • Рожден ден 1.01.1981

Друго

  • Kaра
    focus 2

Персонална информация

  • Локация
    varna

Последни посетители

2184 профилни разглеждания

vova's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Един руснак показа и доказа как по търговете има доста направени коли,дето преди това са били смазани отпред.И с вдигната цена.Не всички но доста.Вчера гледах-ако някой го интересува в утуба Чердак.Поне който купува да има две наум.
  2. vova

    Ремонт автоматик къде?

    Здравейте! Колегата ми, от чийто профил пиша, ми сподели тази тема. Веднага на въпроса. МиД Варна са алчни, безотговорни некадърници. През 2015 ,,смениха'' маслото в АСК на моят мерцедес. Вместо осем литра източиха и доляха четири, сложиха масло, което не е за тази кутия и ми взеха 220 лв. След ,,смяната'' кутията започна да бучи като електромотор когато загрее маслото. Отидах веднага в Силвър стар (тогава Балкан стар) , смениха ми маслото (осем литра) слагайки ми правилното и нещата се оправиха. Струваше ми 410 лв. Така тези от МиД щяха да повредят кутията ми само и само да вземат пари от мен !!! Казвам се Петър, колата е мерцедес Е300 турбодизел. МиД Варна, господа, бягайте далече!!!
  3. vova

    ПОДАРЯВАМ

    Тасовете и диска са запазени!
  4. vova

    ПОДАРЯВАМ

    Подарявам спирачен диск за ауди 80 б4.Мисля че е купуван за б4 кабрио 2.3 бензин,но не знам нищо друго. Чисто нов,в найлон е. Подарявам и три оригинални таса за ауди б4,само че за тях ако някой ги иска трябва малко да почака. За Варна-лично предаване.
  5. За 3500лв или трябва да смениш марката или да дебнеш.Може и да мине повече време.Има хубави коли,но те излизат рядко.И обикновено забелязвам, че за около 2 дена и вече ги няма.Щом като искаш на 100% да е ауди,то за тия пари едно а4 от първите. Ако не ти се разхожда поне в радиус 100 км то трудно ще стане,не че не може. Сега европата се чисти яко,може и да излезе нещо. Успех
  6. vova

    ПОДАРЯВАМ

    Копчетата са запазени вчера. Подарявам вече и ако не бъркам по спомен и трябва да намеря къде съм ги каширал 2 жила за ръчна спирачка и спирачен диск -чисто нови са. Имам и три оригинални таса за б4. За тасовете може малко да ви позабавя че са на село. Моля да ми пишат хора на които им трябват,а не с цел задържане или финансова облага! https://www.olx.bg/ad/chasti-za-audi-80-b4-ID6TUsH.html -линк от олх където ги продавам,но мисля че отдавна трябваше да ги подаря.
  7. vova

    ПОДАРЯВАМ

    Подарявам тия два копчалака.По възможност Варна,в краен случай по Спиди.Смених марката Не съм ги пробвал дали работят,предполагам че да.
  8. Значи сутуацията е следната. Автомобила е б4 тди без климатик.Преди година майстор 1 ми сменя всички ремъци и сложи някакъв пистов с дължина по-голяма от 888 мм. В последствие не се сещам дали нещо дрънчеше ама ходих при майстор 2 и той ми смени пистовия с 6PK 888. Сега след година се скъса /незнайно защо/,купих си 888 ремък и отидох на майстор 3 /понеже белата стана на път/ и той ми се обажда че обтегача блокирал,не бил крив и износени втулки а само го почистил смазал но ремъка е по-дълъг от 888 мм и сега дрънчи на свободни и леки обороти и дразни-предполагам оня обтегач с пружината вътре. Та какво да правя,може ли да се опъне по някакъв начин и кой всъщност е истинският ремък?
  9. Може ли цена,вътрешни снимки и информация за корозия около праговете?
  10. mshbul,мисля не си прав. При използването на акумулатора по каквато и да е дейност без прякото му зареждане се получава спад на напрежението.В случая за който говориш ще го натовариш двойно-веднъж да подгрее свещите до жълто!!! и второ да завърти тоз студен двигател при все че има сгъстения масло и паднала мощност на самия акумулатор от ниските температури.
  11. Ще прецакаш и акумулатора и стартера!Акумулатора може да е нов,но може да е недозареден,да не ти зарежда динамото или да я караш на къси разстояния с много консуматори на ток.Оправи си проблемите.Тедеитата трябва да палят до -20 без големи мъки. И още нещо.При изправен мотор,стартер,свещи и акумулатор, подгрявам само веднъж! След угасване на лампата има няколко секунди и се чува цък.Релето изключва,изчаквам още 5-6 секунди и тогава въртя.Всичкото това изчакване е с цел свещите максимално да отделят температура и да затоплят,и другото по-важно е акумулатора да му се вдигнат волтовете преди да съм завъртял стартера.
  12. Не.Моята 24-годишна щайга запали от вторият път на -22.Без да й слагам добавки и бензин.Първия път разбърка маслото и след малко почивка на втория запали.Хашдеи-тата около 10 Мин не можаха,с даване на ток. Едит:трите комън рейли показваха това -22.Освен това на петата секунда усещаш замръзването на космите в носа.
  13. Само да допълня нещичко,много важно,сега се сетих. Едно време си купих веднъж гуми втора потреба.Не че не бях доволен.Като си направих сметка ми излезе,че по-добре всеки сезон да си купувам по 2 нови гуми по 100 лв. и да се чувствам ок на пътя,отколкото със стари гуми за по 20 лв./в диапазона 4-5 години/ Новото си е ново /за гумите говоря/ даже и да са някои ефтини куче марка.Ама не хептен най-кЕтайското.
  14. Тая кола като я води в цяла България и пръсна една торба пари,ако я заведеш в официален на АУДИ севиз в Белгия няма ли да я оправят???
×
×
  • Create New...