Jump to content

Danko_

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80

Персонална информация

  • Пол
    Male

Контакти

  • Skype
    iordan.markov.

Danko_'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Няма ли някои да се включи да се обнови темата сигурен съм ,че не само аз имам интерес,а и други колери ще им е интересно....аз си взех табло ,но не знам дали е съвместимо имам и всички схеми ,но друго си е баш майстора да се изкаже и да даде кураж и направления Поздрави колеги!
  2. Здрасти колега , да ми кажеш дали това табло ще стане за ауди 80 б3 или да търся друго
  3. Здрасти колега ,аз искам да питам за радиатор за парно на део леганза 2.0
  4. 1.Мисля ,че проблема е от недостиг на газ и съответно лоша смес. Ако е намален дебита на газта. 2.Според мен е от термостата.
  5. аз съм взимал калфландско масло.......не съм доволен.....се пак е важно да има масло в двигатела.....много ми тракаха клапаните от него независимо парво палене сутрин или колко е работила.....ядосах се и го смених още на 3000 км.....но всеки има различен избор и джоб.....при мен беше че баща ми го беше купил без да разбера
  6. продадени са вече......изтриване на темата!
  7. Запали колата остави я да работи на място с отворена капачка на разширителния съд.......и като загрее хубаво и отвори термостата и задвижи цялата охл.система и така остави 2-3 пъри да се включи перката.....но не отваряй никакви маркучи и ако всичко ти е излядно трябва да си дойде парното и всичко друго на мястото.....поне при мен при смяна на воден радиатор първоначално нямаше парно и след като поработи така на място при тази процедура и парното си дойде и с изпарителя нямам никакви проблеми и си завартях капачката....на другата сутрин на напълно студен мотор долях малко антифриз,че беше го глътнало и сега от 2-3 месеца насам всичко си е ОК......аз направих така колегите,ако не са съгласни с мен да дадът други съвети........
  8. До колкото знам тази охл. система сама се обезвъздушава......
  9. Сигорно вече има такава тема,но пак ще е интересно да се поднови този въпрос,някои със снимки да покаже кое каде се намира на този карб.
  10. Мерих го днес точно 430/323/32 като си ватре в колата датчика е долу в дясно,какво производство е...
  11. Здрасти,искам да питам имате ли наличен воден радиатор за Ауди 80 1,8 RU ръчни скорости,без климатик разгледах и излиза сащия като при вас е BN1201AD и да ми кажете модели и цени,ако има такива.Благодаря предварително!
  12. млади 2012г. и миналогодишни работещи,наличност 10 чифта цена 30лв. за чифт (чифт=2бр.гълъби мъжки и женски)обл.Пловдив,село Дълбок извор,пращам с куриер Еконт,Лео Ехпрес.....доставката се поема от купувача тел.0884 34 26 25 и на ЛС.
  13. В упътването за монтажа трябва да има на колко сантимера трябва да са един от друг и на колко сантиметра от земята,а за боята няма никакъв проблем...един мои приятел 2/3 пъти е боядисвал върху сензорите и си работят без проблем в кутията си има свредло за пробиване на бронята.
×
×
  • Create New...