Jump to content

tpv88

Members
  • Мнения

    77
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.9 TDI 2004

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

tpv88's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здрасти Райно, Писах ти и ЛС, но явно тук е по добре. Наскоро купих едно Ауди 1.9 Б6 от колега от Варна, което е обслужено с части от теб, но не са пипани спирачките. Та искам да купя дискове и накладки, за да си освежа спирачната система. Може ли да ми дадеш 2-3 варианта в различните класове, твоята препоръка и по възможност цена за работа в твоя сервиз? VIN - WAUZZZ8E75A113637 Благодаря предварително! Поздрави!
  2. След страхотна работа на момчетата от Анди Ауто Казичене проблемът е решен. Разпределителният вал беше свален и тестван за износване, но стойностите са били в допустимите граници. Дюзи - тествани ОК. Оказва се че е имало спукън мъркуч на турбината и след смяната му колата лети без пушеци, придърпвания и каквото и да било. Остава да си направа извода каква ги е свършил "диагностика"... Благодаря на всички отзовали се!
  3. Здравей колега, Имам Concert 2 с някаква блутут функционалност, но само за обаждания. Може ли твоя продукт да ми помогне да си слушам музика през блутут? Поздрави!
  4. Благодаря за мнението колега... Ще съм благодарен ако някой успее да ми препоръча доказал се сервиз/майстор, който да има опит с тези дизели.
  5. Здравейте, След диагностика излезе, че 3 от 4-те дюзи имат доста високи стойности на корекция. Турбината и дебитомера показват добри стойности. Взел съм от добавкат на Bardahl Diesel Injector Restorer 11 да пробвам, но нещата отиват към отваряне. Според диагностика е малка вероятноста и 3-те дюзи да са заминали и по-скоро става въпрос за прецакан разпределителен вал Някой с опит отностно този проблем?
  6. Благодаря, ще се разтърся. Междувременно мисля да разкача МАФ-а, за да видя дали ще има промяна. Всякакви други съвети и предложения са добре дошли.
  7. Може би не се изразих правилно, колата беше с сменени консумативи, след като я взех смених въздушен, горивен и на купето. Карана беше по морето и имаше доста пясък във въздушния филтър.
  8. Здравейте, Наскоро закупих Ауди А4 Б6 131 коня 1.9 от колега от форума. Колата е напълно обслужена - ремъци, ролки, масло, филтри. Докарвайки я на ход от морето започна да прави следния странен проблем - при ускорение или опит за поддържане на скороста между 2000 и 3000 оборота доста често започва едно придърпване на тласаци, при което отзад става страшна пушилка черен дим. Това продължава 1-2-3 секунди, след което спира до следващия път. Имаше скъсана мека връзка и запушен катализатор - смених връзката и махнах катализатора. Въздушния филтър беше много замърсен, но и след неговата смяна няма промяна. Мога да запиша лог на Ваг Ком стига някой да ме посъветва, кои канали и за какво да гледам. Грешки не изкарва никакви за момента. Ще съм много благодарен на всякакви препоръки и съвети относно този проблем. Благодаря предварително!
  9. Здравей колега, колко може да дадеш за катализатора на A4 2004 TDI 131 к.с. - 8Е0178AB
  10. Здравей колега, Търся си тръби за климатик за А4 Б5 1.9 ТDI, тези които минават от долната страна и често са жертва на тротоарите
  11. Чисто ново реле за мигачи/аварийни за Ауди А4 Б5 - преди фейслифта. ОЕМ номер: 8D941509D Цена 40 лева. Изпращам за цялата страна с ЕКОНТ за сметка на купувача.
  12. Здравейте колеги, от клемореда се оказа. Наистина за 15на лева взех нов и го сменихме. Благодаря на всички, които се отзоваха!
  13. Здравейте колеги, От 2 дни насам забелязах че подсветката на климатроника и външната температура показвана на таблото не изгасват изобщо - при изваден ключ, загасена кола и загасени фарове/габарити. Според мен е възможно да е или клеморед или по някакъв начин лостчето за фаровете. Ще съм много благодарен ако някой от вас има съвет как да подходя към този проблем или се е сблъсквал с такова нещо. Поздрави!
×
×
  • Create New...