Jump to content

Kiro_ludiq

Members
  • Мнения

    369
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Kiro_ludiq

  1. А някой да може да сподели мнения относно 1.8 Т Quattro 190 к.с. на B6 .Разхода какъв би бил за София ???
  2. Добре с голямо удоволствие само кажи кога ти е удобно .Така най-лесно ще преценя
  3. Смятам ,че А6-цата ми е голяма притеснява ме също и въздушното окачване ,а и понеже съм мазохист пак искам да си взема А4 (откраднаха мойто май месец( купих го март и по ирония на съдбата е второто ауди което ми гепат в разстояние на 3 години) Карах б7-ца и ми допада изцяло ,но 2.0 ТДИ мотора ми е слабичък . Цитиране на предходен пост!
  4. Става въпрос за това http://www.cars.bg/c290090 (съмнително ниска цена) и това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11371492166257905&f1=details&slink=3dnnc1
  5. Точно това и търсех .Лошото е ,че има 2-3 обяви и едната от които е автомат... Цитиране на предходен пост!
  6. Искате да кажете ,че 2.7 и 3.0 нямат разлики ?!? WTF тогава няма никъв смисъл да се гледа тоя мотор .Целата ми е да си намеря двигател с мощост м/у 170-190 к.с. и нормално с по-малък разход от 3.0 ТДИ...
  7. Колеги търся компетентни мнения за горепосочения двигател. Става въпрос за периода 2005-2007 г. За другите мотори има доста изписано ,но за този нишо не намирам. Конкретно ме интересува обслужване (доколкото знам е с верга ) разход ,вероятни неприятни проблеми както и надежността на самия мотор. Благодаря предварително .
  8. Преди около 2-3 месеца колата се продаваше за 32 000 ,ако ви притеснява ниската цена. Явно са решили да свалят цената за да я продадат по-бързо .
  9. С две ръце съм за DTM-а .Лично го гледах(не обстойно) само външно и изглежда така като и на снимките .Не съм го палил и карал но според мен си заслужава да отидеш първо него да видиш. Успех с покупката
  10. Няма смисъл да си прави труда за тази. Ходих специално до Велико Търново да я гледам и....се оказа пълен боклук
  11. здравей колега Карам А4 2.0 ТДИ и имам проблем с топлото палене. Били споделил къде и как и срещу колко пари се отстранява проблема.

    Благодаря предваително.

  12. Здравей колега ,гледам ,че караш А4 2.0 ТДИ BLB мотор. Имам проблем с топлото палене т.е. когато е задряла колата пали трудно, тавъпросът ни е къде и как мога и аз да до оправя ,защото виждам ,че и ти си имал този проблем, а и колко пари струва?

  13. Нещо се филмира май Ти започна с тон не аз п.с.Нямам намерение да се карам с който и да е! Зададох въпрос и получих отговор това ме интересуваше... Темата за триене! Темата за триене!
  14. Тва го разбрах не е нужно сто пъти да ми го казваш не съм тъп!!! Въпроса ми беше към колегата PAVKATA и то за съвсем друго нещо! Капиш?
  15. А на кое се предлага 180 типроник и това 2.7 ли е?
  16. Това значи ли, че трябва да подминавам 2.5 TDI на В7-цата т.е. всички ли са с мултитроник? :blink:/>
  17. Здравейте колеги, трябва ми компетентното ви мнение относто този автомобил http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11346922621557422&f1=details&slink=25bpee и по-конкретно автоматика какъв е типтроник или "прословутия" мултитроник ???
  18. На мен ми изглежда добре. Отиди да я видиш, тест драйв ,диагностика и ако всичко е наред я отнасяй ,че читава ли е няма да седи дълго в мобилето.
  19. Ти ако караш само толкова може и РС6 да си вземеш.
  20. Колежата PAVKATA26 е прав. Спрете да спамите темата .Като искате да се хващате за гушите не е тук мястото .Тук обсъждаме съвсем разли4ни проблеми . .
  21. За сетен път 4ета и се убеждавам ,4е този форум и хората тук са сами уникални по себе си само :respekt: :respekt: .Толкова много информация едва ли би полу4ил 4овек на друго място .Остава само и аз да се завърна тук при любимата марка подобаващо (А4 - В7 независимо горивото )
×
×
  • Create New...