Jump to content

Nilieff

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi TT

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Контакти

  • Skype
    hacktivismo

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Nilieff's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Разбира се, че става за всекидневна кола и ще изпиташ огромно удоволствие! Препоръчвам!
  2. Здравейте, вчера попаднах на този онлайн магазин за масла - www.motornomaslo.bg. Някой пазарувал ли е от него? Гледам, че поддържат сравнително високи цени на маслото, спрямо другите сайтове, въпросът е дали са качествени, че ми е писнало от ментета?
  3. Купувам предна броня за Audi TT 99 г. По възможност сив металик. За контакти: 0889007013
  4. Купувам предна решетка за Audi TT 1999 г., по възможност без емблема. От София съм. Николай 0889007013
  5. Да, сваля го и качва с няколко милиметра при отваряне/затваряне.
  6. Благодаря ти за помощта. Точно електрониката е изгоряла. Значи май ми остава да чакам да се появи някое ново ТТ по моргите, или да питам за ново такова, но предполагам, че ще е доста сериозна сума.
  7. Пробвах при двама много добри майстори в София, но и двамата стигнаха до заключението, че няма да може да се ремонтира @Pav3l ще успееш ли по номера на шаси, че моторчето е още в единия майстор, който се опитваше да го ремонтира и трябва да потърся от него номера му?
  8. Здравейте, имам изгоряло моторче на ляво ел. стъкло на Audi TT 1999 г., но не мога да намеря никъде по моргите такова, всички са изкупени. Искам да попитам дали имате идея дали моторчето съвпада с други модели коли, примерно Audi A3 или Golf 4?
  9. Здравейте, купувам механизма за ляво стъкло на Audi TT 99 година. Телефон: 0889007013 Благодаря предварително!
  10. Nilieff

    ел стъкла тт

    И аз имам същият проблем с моето ТТ от днес. Кой бихте препоръчали да го ремонтира?
  11. Здравейте, имам много странен проблем с километража на ТТ-то от 2 дни, който за момент изчезна, но после пак се появи. Стрелката на километража играе надолу в диапазон от 5-10 километра, независимо дали колата е спряла на свободна или се кара. Идеи от какво е и какво да направя?
  12. Здравейте, взех си предна S-line емблема от един колега от форума, която да сложа на решетката на моето ТТ, което обаче се оказа сериозен проблем. Емблемата е със скоби и болтове, които се притягат зад решетката. Обаче няма как да бръкна под капака за да ги завия, а и като гледам предната решетка е част от бронята и не мога да я сваля и сложа. Някакви идеи как да постъпя?
×
×
  • Create New...