Jump to content

Nikolay.Todorow

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80 б4 2.0 16v

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Dobrich

Nikolay.Todorow's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги , искам да попитам , дали е възможно да се заменят въпросните карета , понеже на АЦЕ-то ми трака карето здраво , но имам почти ново каре на 1.9 TDI-то . И двата автомобила са с АБС . Възможна ли е замяната им ? Поздрави Николай !
  2. Мерси колеги , мился , че няма две мнения по въпроса . Ще ви послушам и ще почакам за нещо с нормална дирекция
  3. Здравейте колеги , кажете няколко мнения за тази кола било то позитивни или отрицателни , дали си струва парите и като отида да я огледам какви тънкости да проверя , за да разбера дали е читава http://www.cars.bg/c554387 Ако не съм уцелил точния раздел , моля да бъда извинен . Поздрави Николай !
  4. Колеги търся стъпково моторче (работещо) за АЦЕ двигател , на прилична цена . За връзка на ЛС .
  5. Здравейте колеги , имам проблем с моето АЦЕ . Колата я взех работеща само на газ и ми казаха , че била изгоряла бензиновата помпа и затова не работи на бензин , обаче след време реших да проверя тая работа и разбрах че помпата работи и проблема не е от това . Пробвал съм да паля колата на бензин , но не иска . Пробвахме в движение да обърнем на бензин получи се но за малко и то при високи обороти . Имате ли идея къде да търся проблема , не съм много запознат затова ако може по просто да ми обясните . А има ли вероятност да е от дебитомера и съответно от главата на инжекциона и дали мога да си купя работещи такива ? Искам само да паля на бензин когато е студено и евентуално ако ми свърши газта да се прибера до вкъщи , не искам да се състезавам на бензин Поздрави Николай !
  6. Колега , датчика е , който е до пръчката за измерване на маслото , нов оригинален струва около 55-60 лева , но можеш да го замениш с обикновен от 6 лева
  7. Писах му ЛС , да видим какво ще каже колегата . Благодаря за изказаните мнения
  8. Колеги от линк-а по-горе разбрах за какво става въпрос обаче не ми остава време да прочета от до цялата тема , така че някой може ли да ми каже дали тия тампони от голф 4 мога да ги купя готови от кого и за колко пари ?
  9. Ми незнам вече , амортисьорите са на около 2000 км ... кога са успели да заминат тампоните
  10. Колеги почти съм отчаян и незнам какво да сменям по тая предница за да спре това досадно тропане в малките дупки ... Амортисьорите ми са на по малко от 2000 км , тампоните на носачите ги смених миналата седмица , биалетките днес , накрайниците преди 1 месец и продължава това тропане и незнам вече от какво е ... Някой може ли да предположи от какво е ? Поздрави Николай !
  11. Може ли някой да коментира , който е с монтирана такава джаджа , за да каже с точност дали ще върши работа за студените дни ?
  12. Здравейте , искам да попитам дали ако сложа стабилизатор за ниските обороти , когато я паля при по студени температури на газ ще държи стабилни обороти и няма да гасне докато загрее ? Питам защото не работи бензиновата система и немога да паля на бензин а само на газ и затова искам да си реша проблема със ниските обороти при сутрешно палене при ниски температури . Поздрави !
  13. Да я оправя , ама не била помпата ами имало нещо в главата на инжекцията ... Тук в Добрич няма майстори които да се занимават с мех.инжекция , дори когато ида на газаджия често не искат дори да я погледнат защото е мех.инжекция. И така съм принуден да направя каквото мога сам . Затова се мъча поне на газ да я накарам да работи прилично и да нямам много проблеми зимата
  14. Паля я директно на газ , защото не работи на бензин и така ... Както споменах преди ден два така наместих всички кранове че сутрин обед вечер от четвърт оборот палеше , но защо ми трябваше да пипам пак и ги разбутах ... И сега немога и немога пак да ги настроя
×
×
  • Create New...