Jump to content

prohard

Members
  • Мнения

    124
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно prohard

  • Рожден ден 2.10.1985

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

prohard's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. prohard

    VAG-COM

    Здравейте Колеги, Искам да ви помоля да ми помогнете. Имам малък технически проблем. Купих си Dension gateway 300 за радиото Chorus2. Интерфейса заработи чудесно, показва информацията на FIS дисплея - ID3 таговете. Когато извадя ключа, фиса и таблото изгасват и не мога да виждам коя песен се плейва. Може ли малко помощ? Как може да се кодира Фиса да се включва от радиото или по някакъв друг начин когато ключа е изваден ? Забравих да спомена, че колата е А4 B6 седан 2002 година. Предварително Ви благодаря.
  2. prohard

    Тонколони A3 8L

    Аз съм също с Херц и съм много доволен. Купуваш фланци от Авител и аудио изолация + болчета с гайки ! Вече втора година, и съм много доволен.
  3. Колега, не вярвай на таблото. Пълниш до горе, караш после допълваш пак до горе и гледаш
  4. С пари всеки знае ! Давай една торба и пускай оптиката
  5. Има поне 20 рутера около мене на 2,4Ghz. Единят ми рутер е Tenda, другия TP Link WDR3600. WDS Bridging е режима! Рутер А - ТP Linka в него влиза кабела за интернета , рутер 2 Тенда също е в режим WDS , работят на един и същи канал. Паролата на 2 е друга.
  6. Има рутери на 5GHz . Връзката гигабитова ли е ? Бахти ... Каква е ? Аз ползвам два рутера и става работата. Естествено не е като с кабела. Др. вариант е с кабел и суич по средата ... през стълбовете
  7. Два стари рутера на 802.11n и настройка на двата през WDS мисля, че ще хвърля при пряка видимост
  8. Здравейте колеги, Ще ви помоля да препоръчате човек да погледне централното на приятел с Пасат Ц5 1998 година.. Проблемът е, че се заключва, след което след няколко секунди пак се отключва. Дясната врата не се отключва и стъклото не всеки път може да се вдига на горно положение. Предна дясна линия на касетофона също не работи. Моля помагайте!
  9. Еми екстра ! Натискаш два пъти дясната врътка за да се покаже.
  10. Разлика в ъпдейта има в: 1. Малко по - добра графика 2. Излиза компас 3. По - добър звук на радиото. 4, Включен е и ъпдейт на TMC тунерчето.
  11. За антената - зависи от тунераОтносно свързването на сноп с кабели - можеш да хвърлиш един боб! Относно - питане и отговори не съм ти задължен! Нещо ме дразни в писането ти. Защо не помогнеш на колегата да му го направиш? Нищо лично! Поздрави!
  12. Всъщност DX има карти до 2014 година. Но за Булгаристан няма!
  13. Тампон на скоростната кутия
×
×
  • Create New...