Jump to content

G.Petrov

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Seat Leon 1,9TDI ASV

G.Petrov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги става въпрос за Seat Leon 1,9TDI ASV. Преди 500км е чистена геометрия и пътища. От тогава колата върви супер (преди забиваше турбината към 3000оборота). ЕГР е затапен. Дебитомер чист. Катализатор няма. Сега докато си карам и в ниските обороти 1500 колата губи мощност и става мнооого зле. Не съм сигурен но мисля че го прави като по загрее. Какъв може да е проблема.
  2. Към колегата daks : Добре колега а няма ли да ми направят проблем че е и от двете страни??? Да беше едната разбирам да ми я приемат без проблеми ма и двете. А за луфта - има на какво да се позова че е станал - щото имам дълбока драскотина на предната броня. Ма пак стават две щети. Не е ли по добре да кажа че са ме надрали - я нещо деца са играли, я нещо са разчиствали след зимата :?
  3. Здравйте колеги От почти година вече съм с кола и съответно си направих и пълно автокаско. Веднъж обикалях по едни селски пътища и си одрах колата и от двете страни от храсти. Знам че трябва да се обадя на телефона който имам към застраховката но какво да им кажа. Щото и да им кажа че така съм я намерил невърви много, все пак не е примерно една драскотина (да кажеш че някой минал и задрал), а са много, за радост много леки и повърхностни и от двете страни. И другото което имам луфт на предната броня с капака който от момента на снимане преди година и сега е по голям - мога ли и него да заведа (то и без това съм леко надран от едната страна на бронята, тъйче може да мине за удар на паркинг) ??? Имам право да си оставя колата в доверен техен сервиз и те да се оправят!!! Дайте ми съвет какво да направя, какво да говоря, мога ли и двете щети да заява и т.н. Благодаря предварително.
  4. Здравейте колеги днес си продадох джантите които не ми харесваха и веднага почвам да търся нови. Много ме е яд че докато чаках да си продам моите, изпуснах много от моделите които сега търся, но все пак се надявам да изникне нещо. Тъйче ако някои има, виждал е някъде по форумите, по автокъщи да пише и да помага. Приемам и други предложения които смятате че ще стоят добре на Леона.Харесват ми и други модели на Ауди но с по тунки спици. Държа джантите да са оригинални и здрави, без заварки и т.н. Някой от моделите по долу може и да не са 5х100 но не съм сигурен. И нещо японско въпреки че такива в БГ не съм виждал нито на коли нито да се продават!!! За предложения тук или на ЛС. Проверявам постоянно. От Благоевград съм.
  5. Ми това съм го пропуснал но все пак ще съм ти благодарен ако можеш да ми дадеш цена. Какъв е този каталог за който говориш отгоре ??? За прагове, части от брони, подкалници или капачки по броните има ли отстъпка??? Благодаря предварително!!!
  6. Попринцип е за Леон Купра Р - лип спойлер!!! Номера ако не се лажа е 1ML 805 903!!! Поздрави
  7. Колеги продавам си джантите - с летни гуми са и в момента са в гаража и затова намерих снимка от копютъра си от лятото!!! Вървяха с колата като я купих - имат ожулвания по борда, нямат изкривено, заваряно и т.н Ако някой проявява интерес и му харесват правя пълна фотосесия и на петте джанти и давам информация и за гумите!!! Намират се в гр.Благоевград - може да се измисли транспорт в окръга, и малко по трудно до Пловдив. Цолаж: 17" Междуболтово разстояние: 100 Централен отвор: ET (офсет): Снимки http://noxan.snimka.bg/automobiles/djanti.648913 Цена: 450лв. за всичко!!! За контакти: ЛС - проверявам постоянно, nox_x@abv.bg
×
×
  • Create New...