Jump to content

luboboromir

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

luboboromir's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колата ми е моно инжекцион, в момента не мога да посоча кода на двигателя, защото големия талон не е пред мен, но е от серията PM, JN, NE
  2. Колата няма АГУ, проблема с паленето е отстранен, оказа се делкото, след смяна с друго втора употреба няма проблеми. По оста на моето делко не беше останал здрав зъб. Но проблема с придърпването остава. Не съм сменял комутатор и датчик на Хол. Когато не придърпва, двигателя работи много добре, не прекъсва. Чудя се ламбда сондата дали има някакво отношение към проблема, не съм я сменял никога.
  3. Здравейте колеги, имам Ауди 80 Б3, 1.8 s, 90 к.с., 1991 г., от известно време колата придърпва, като това се случва на ниски обороти, както на студен така и на загрял двигател. През последния месец, през различен интервал от време, колата отказва да запали, след като изчакам около 20 мин, пали без никакъв проблем. Смених почти всичко по запалителната система - свещи, кабели, дистибуторна капачка, палец, но проблема остана същия. Моля за помощ и се извинявам ако има друга тема, потърсих, но не намерих такава. Поздрави.
×
×
  • Create New...