Jump to content

atangraz

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW PASSAT 6 2.0 FSI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Благоевград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

atangraz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Пробвал съм ги всичките. Преди 3 години Любо Доновски ми препоръча 99+ на Круиз и оттогава карам с този бензин. Определено съм доволен, а като цена/качество е перфектен.
  2. Четвърта смяна на масло направих отново с Ravenol VMP 5W30 и определено съм доволен.
  3. Ravenol VMP 5W30 е много добро масло и е истинска пълна синтетика. За всеки, който гледа в перспектива - за черния петък миналата година ato24.de и ravenol-shop.de го предлагаха 8литра за 50 евро, което е изключителна промоция.
  4. Ето една страхотна промоция на Ravenol VMP 5W30 https://www.ato24.de/de/ravenol-vmp-sae-5w-30-8.html
  5. Изключително съм доволен от Ravenol VMP. Три смени съм направил с него. Купуваме го от Германия с безплатна доставка при поръчка над 200 евро.
  6. Бих искал да изкажа благодарност на Любо Доновски и екипа му от D&G auto brothers. След посещението при тях пасата направо летеше - сега чакам и снимка... И преди като част от D-bros и сега в D&G auto brothers Любо отново показва, че грижата, отговорността и отношението към клиента е на първо място.
  7. Здравейте, за моя passat 2.0 FSI, спецификация vw 504.00, кои са добри масла. В момента съм с Fuchs titan GT 1 PRO C 3. Мотора е леко шумен. С оригинално vw масло 5w30 двигателя работеше по-мазно, но пък и тази цена от около 90 лв за 5 л. е подозрителна. Та въпроса ми е кои са качествени масла и от къде ?
  8. Здравейте, днес си взех колата- VW passat 2.0 FSI след ремонт от D-Bros Automotive. Сменени бяха ; ангренажен ремък комплект, пистов ремък комплект, тампон на двигател, жило скоростна кутия , запалителни свещи, амортисьори на багажника. За пръв път съм в този сервиз.Контактувах с Любо. Впечатленията ми са; приветлив, възпитан, коректен, компетентен. Абсолютно съм удоволетворен от свършената работа и от отношението към клиента.Занапред не възнамерявам да посещавам друг сервиз.
  9. Подкрепям казаното по-горе. Гумата е много добра , но борда и е мек и ще е по-добре съобразно нашите пътища да се взимат гуми с индекси W,XL
  10. Колеги,доставиха ми новите гуми- Contipremiumcontact 5 215/55/16 93 V ,treadweare 280.Произведени в Чехия,макар да очаквах в Германия DOT 10/12 Гумите са с прав модел на протектора и широки 4 канала и изглеждат много добре.Нещо ме теглеше към ADRENALIN RE002,нали от 10г карам само BRIDGESTONE,но преди 15дни reifen.com още не ги предлагаха.За пръв път ще съм с CONTINENTAL и дано не съм сбъркал с избора.Благодаря за информацията,която можах да ползвам във форума и на всички които взеха отношение по темата!
  11. Точно между двата модела се колебая.Contipremiumcontact 5 e начело в теста на ADAC.Досега не съм карал с conti.От 10г съм с Bridgestone.ADAC казва conti,но нещо ме тегли към adrenalin 002.Обикновено карам с 90-120 км/ч.Дали RE002 може да се окаже една шумна,твърдо возеща,некомфортна гума или напротив.
  12. По-горе GLS повдигна въпроса за тест за летни гуми р-р 225/45/17.Скоро ще излезе резултат в AUTO BILD.
  13. На сайта на ADAC е отразена информация за нови тестове на летни гуми за 2012г.За р-р 205/55/16,който е и най-близък до моя победител е ContiPremiumContact 5.Препоръчителни са още моделите Goodyear OptiGrip,Dunlop SP SportFastresponse,Bridgestone Turanza T001 и Semperit Speed-Life.
  14. robobug,най-после снимка на contipremium contact 5.don diego RE002 отпада от избора ми - действително е много спортно ориентирана.Спирам се на новите модели Br.turanza t001 и contipremium contact 5.Харесва ми,че са с прав модел на протектора и като наследници на победители в тестове очаквам да са на ниво.Би трябвало вече да се появи допълнителна информация за тях, но...ще чакам.
×
×
  • Create New...