Jump to content

Godfather

Members
  • Мнения

    93
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Godfather

  • Рожден ден 26.02.1976

Друго

  • Kaра
    AUDI A4 B7 quattro

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Пловдив

Контакти

  • Skype
    cherrywood76

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Godfather's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет на всички. След смяна на батерия на дистанционното функциите за заключване и отключване не работят. След всички разбиращи хора с лаптопи се стигна до извода че е антена или комфорт модул. Въпроса ми е къде е навряна въпросната антана, за да я сваля?

    Колата е А4 Б7 комби Дизел 2006г.

    Хубав ден 

  2. Незнам моя апарат от кой тип е. Ако рециклирането държи година не ми е оферта. Човек, като не знае пита, не е срамно. :)
  3. Привет на всички. Колата е Б7 кутро 170к.с. Заден ляв спирачен апарат протече -в задния си край. Рециклиране или нов? Благодаря за мненията, НО от практиката!
  4. Не можах да го открия,ако имаш координати дай ми едно рамо?!!
  5. Къде в Пловдив е възможно да се диагностицират нещата без демонтаж на турбината??? Според "Георгиев ауто" и "Реал турбо", за да се диагностицира дали е актуатор или зацапана геомтреия, трябва да се свали турбото! Хубав ден.
  6. Възможно ли е да се диагностицира без демонтаж на турбото(демонтаж и монтаж, поискаха 200лв. в сервиз), дали е актуатор или зацапана геометрия?
  7. Забравих да кажа: ЕГР, катализатор, ДПФ са премахнати!
  8. Изчел съм доста неща по темата. Когато човек не може и не разбира от ремонт на МПС е по-добре да се довери на човек който това му е работата! Стигнал съм до извода, от прочетеното че остана да е актутор или зацапан геометрия, но понеже е пълно с псевдо гаражни майсторчета търся ЧИТАВ човек за Пловдив. Благодаря.
  9. За гр.Пловдив препоръчват два сервиза: Реал Турбо и Георгиев ауто. Някакви конкретни мнение за тези места?
  10. Проблемът се появи отново. Вариант актуатор или може и нещо друго да е ? Хубав ден. п.п. Гешката е отново същата. За да се провери хода на актуатора турбото трябва ли да се свали от автомобила.
  11. Пречоръчайте можещ, кадърен човек за Пловдив?!
  12. Въпросът не е в парите, а в правилната "диагноза" и "лечение"??? Хубав ден.
  13. За съжаление, просто трябва да си купя нов, няма от кой да взема!
  14. Привет н всички. Автомобилът е А4, Б7 2.0 тди 170к.с.куатро., без катлизатор, дпф и егр. Веднъж ускорява на гръм, друг път не, без значение топъл или студен двигател. Светна на таблото лампата за подгерв на свещите, започва да мига и влиза в аварин режим не набира повече. Спирам гася паля тръгвам и всичко е ок, до следващият път. Понеже не ми се занимава с проба грешка(всичко все пак е пари) искам да чия и вашето мнение. Съмненията на майсторите са 50/50 според диагносткита : смяна на клапан регулиращ налягане към турбото или сваляне и чистене на самоо турбо!? Хубав ден.
×
×
  • Create New...