Jump to content

robert_ratt

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

robert_ratt's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Отчетливо се чува веригата като загрее колата и я оставя на обороти.Като чели този обтегач не опъва веригата на обороти нещо като чели му пречи да се обтегне до към 1400 обр.отам нагоре няма проблем.Не знам какво е.А някой знае ли този клапан VAG 077103175B възвратен клапан на маслена магистрала каква работа върши точно и има ли нещо общо с обтегача на веригата при ниските обороти на колата???
  2. Здравейте искам да попитам някой може ли да ми помогне.Карам ауди а4 б5 98г. 125кс. двигател ADR.Веригата ми трака само когато е загрял двигателят на студено не ми трака нищо по двигателя.Смених прослолутия обтегач на веригата с такъв какъвто трябва смених маслена помпа смених всичките хидравлични повдигачи 20 на бр. и пак като загрее колата пак се чува,че трака веригата смених няколко вида масла и пак същото.Вече не знам какво да сменям.Ако някой има идея от какво друго може да е моля помогнете.Това тракане се чува само на загрял двигател и когато е на обороти оставена колата да работи.Благодаря ви предварително.
×
×
  • Create New...