Jump to content

Krivija A6

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 C7 3.0TDI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Madrid
  • Интереси
    Madrid

Krivija A6's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте. Излезе ми тази грешка. Изтривам я но някъде след 300 - 500 километра излиза пак. Колата си въри както винаги без никакви проблеми. Audi A6 C7 3.0tdi 272cv. 2017. Някои знели къде се намира този датчик на коляновия вал и дали е лесно достъпен за смяна. Благодаря на всички.
  2. Здравейте и честита нова година на всички. Някои знае ли дали е нормално лентата за отчитане на моментен разход да е на обратно / Акумулаторчето е от дясно. Audi A6 C7 3.0 tdi 272cv 2017
  3. Здравеите.И приен така стрелката не показваше извадих буксата под задната седалка /при мен е една моята е 2.7 TDI/ закривих лекичко пинвете сожих буксата и всичко вече година ок.
  4. Здравейте, искам да купя фолио за форирване на фаровете някои които е купувал да ми каже каква марка и модел или линк.Благодаря.
  5. Здравеите днес реших да извадя данните на инжекторите,какво ще кажете.Колата върви добре.
  6. Моята е същата 2.7tdi 2006 и е 70 литра. Няколко пъти ми се случва да ми пише че ми остават 0 кл. а минавам по 15- 20
  7. Моята е 2.7 ако съм на 6 с 1500 оборота и искам да върви направо минавам на 4
  8. Модул парктроник за 8 сензора.Цена 100 лв. За контакти /ak_danailov@yahoo.es/
  9. телефона е sony ericsson neo v има изход аз видео HDMI.Пускам навиг. на тел слагам кабела и ми излиза на екрана на колата.Всъщост излиза всичко, което излиза на телефона обаче без звук само картина.Има и нещо друго което тябва да се знае,интерфеиса приема аналогов сигнал,ако сигнала е дигитален както в мойя случеи трябва един преобразувател от дигитален в аналогов,в ebay се продават по 30 евро/Пак пари за съжеление/.
  10. Да за това си прав, аз го взех да ми излиза навигацията на телефона на екрана на колата.За звука не намирам смисал 6 диска сами достатачни .
  11. Трябва да се сложи и едно реле Марка nagars RLP/4-12 12v-40A
  12. моя интерфеи е такъв http://www.xcarlink.co.uk/product.php?productid=58&cat=4&page=1 аз го монтирах лепнато за централитата на ММI монтажа става за 30 минути по сложното е ако може да се нарече сложно откриването на бушон които при ваденето на куча да няма ток.Сега съм си поръчал камера за паркиране и се вързва каъм същия интерфеис.Схема.
  13. Здравеите.Аз го имам инсталирано но го ползвам за навигацията /Понеже нямам оригинална позвам от телефона/.До колкото знам става само за големите и цветни екрани или ММI G2.
×
×
  • Create New...