Jump to content

didZ

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно didZ

  • Рожден ден 29.03.1985

Друго

  • Kaра
    A6 C5 1.8T quattro

Персонална информация

  • Локация
    Разград
  • Интереси
    IT

Последни посетители

753 профилни разглеждания

didZ's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Добре, как се води - как да го търся в интернет?
  2. Наистина ли никой няма идея? Това ли е официалния форум на марката?
  3. Възможен ли е ремонт, евентуална на каква цена и бихте ли ме насочили Русе/Варна евентуално
  4. А има ли вероятност да е веригата на обтегача?
  5. Здравейте, от вчера започна едно тракане при отнемане на газта. Слагам и линк към клипче. Прочетох и двете теми тук, споко. Въпроса ми е - дали и при мен звука е като при колегите според вас, и дали това е същата тая пуста паричка на уейстгейта. Също така, в ибей се продава само частта която се свързва към тази паричка на цена 70лв. - дали ще ми свърши работа при ремонт или проблема е в самата паричка и леглото и.. И дали тази топла част може да бъде сменена само тя? Питам защото не ми се дават 350-700лв. за рециклиране (все пак чисто ново китайско с фришипинг е 300лв.!!!), турбото си беше перфектно преди да се случи това. Ето клипче и а да, най-важното проблем ли е да се кара така? https://www.youtube.com/watch?v=HgLooHzZvLE
  6. Колеги ето и отговора на eurogas с което мисля - темата е приключена ---> eurogas: На тази кола няма смисъл да слагаш ГИ, обикновената с кихалка ще работи отлично, разхода е почти еднакъв, за да повреди дебитомера са нужни доста гърмежи, от един нищо няма да стане, преди да измислят ГИ всички такива коли се караха само с обикновени газови, и всичко беше ОК.
  7. didZ

    Странно прекъсване ADA

    Колеги проблемът е решен - една шкурка на палеца и всичко си дойде на мястото. Поздрави на разградските автомонтьори (балъци) !!!
  8. didZ

    Странно прекъсване ADA

    Помпата вие странно и неравномерно, къде се намира ТПС датчика колега?
  9. didZ

    Странно прекъсване ADA

    Е добре де може ли от свещи да прекъсва на точно определени обороти САМО?
  10. didZ

    Странно прекъсване ADA

    Не. Какво се гледа? Или просто да пробвам с друга?
  11. Здравейте колеги. Колата ми е B4 avant ADA (1.6i 101hp). Когато си карам и колата достигне 3000 оборота, до достигане на 4000 прекъсва страшно много (под 3 и над 4 няма грешка). Все едно направо притока на гориво секва и отново потича. Малко уточнения. Колата се кара на бензин (няма газова) платих сума ти и пари за ултразвук на дюзи, къпане на стъпков мотор и дебитомер. Промяна - никаква. На колата педала на газта е на две степени - първа и втора клапа на дросела - прекъсването е и на двете от тях, като на втората брутално. Смених горивен филтър, свещите са хубав 3 полюсен BOSCH, кабелите някакви силиконови немски. Смених дори четки на динамо.. И цък.. Тааа.. Идейки?
  12. Това някъде пред радиаторите ли?
  13. Аз се оборудвах с такова табло с показания за външна температура + датчика който монтирах под левия фар.. С Б4-ка съм. Проблема обаче е, че като загрее мотора започва да показва по +30 в студено време. На старото ми 80 Б3 беше на решетката но на това няма как да е там защото нали е цяла с капака.. Та къде стои?!
×
×
  • Create New...