Jump to content

kimstar

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно kimstar

  • Рожден ден 4.03.1987

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8L 1.8 1998

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kimstar's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. така, проблема е решен, качвам снимка на проблема, хлабава връзка точно там където е стопеното е причината, смяна на предпазителя и всичко е ок, замериха я с мултицед, никъде няма утечки, алтернатора зарежда както трябва, имах лек проблем след това, не се включваха перките но подмених бушона на предпазителя отговарящ за това и сега всичко си е ок , лек ден колеги и благодаря за помоща и съветите
  2. В края на юли месец му се смени електрониката на алтернатора(четки и реле ако не се лъжа), тогава пак не зареждаше но не е имало такъв проблем Благодаря Възможно ли е да не е добре затегнат кабела тръгващ от алтернатора и затова да е този проблем, или да презарежда самия алтернатор ?
  3. Здравейте Имам проблем с предпазителя над акомулатора. Черният кабел(ако не се лъжа кабела е + от акомулатора), е разтопен леко. Започнаха да светват лампите една по една и накрая угасна. Няма ток в акомулатора. Та въпроса ми е следния - има сервиз на около 500 - 600 метра от колата, но няма с кой да я издърпам до там. Ако сложа зареден акомулатор за това разтояние ще направили някакви проблеми или бели? Снимката е за внимание за кое става въпрос, нямам снимка на моят предпазител.
×
×
  • Create New...