Jump to content

HIRAM_ABIF

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi S8 2002г.

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

HIRAM_ABIF's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет, колеги! Имам следния проблем... Преди известно време не паднах, направо скочих в една яма на път, който беше асфалтиран преди 2 години и неочаквах да е в това състояние сега. Ударих си каляската отдолу жестоко. Кората се счупи, малко по-късно видях че и антифриза капе. В сервиза в който я закарах стои вече месец и майстора не я почва. Постоянно ми се оправдава с някакви глупости и много взе да ми писва, а трябва само да се сглоби. Проформа фактурата, която ми иска застрахователя все още я чакам. Купих нов радиатор, нова маска за радиатор си взех от Австрия оригинална, защото се оказа, че в България се продава единствено китайска, маркучи и всичко е налично. Няма нищо за изчукване и боядисване, само да се сглоби че ми омръзна да чакам и да ме лъжат. След вчерашното ми посещение в сервиза и като видях че колата стои така както я видях и миналата седмица и не е пипната, реших че по-добре да я кача на пътна помощ и да я закарам в друг сервиз. Бихте ли препоръчали сервиз, където биха си свършили качествено работата и няма да чакам още месец за 2 дни работа в гр. София. Благодаря ви!
  2. Тази сивата е едната другата не е от обява, но ще я снимам във вторник да ви я покажа
  3. Многоуважаеми колеги! От началото на месеца обикалям и гледам различни автомобили но само Ауди А8 4,2FSI и накрая се спрях на 2 от които да избера. Много са джиджени с всякакви гъдели, едната е 2005г. на 147 000км, а другата 2006г. на 140 000км. Преди да пристъпя към покупка искам да ви помоля за съвети от всякакъв тип относно покупката на такъв автомобил. Около година се возя на S8 от 2002г. и съм много доволен, но ми се иска да се кача на нещо по-ново, а по хубаво от Ауди няма! Благодаря Ви!
×
×
  • Create New...