Jump to content

Nikolay Arhipov

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Nikolay Arhipov

  • Рожден ден 18.11.1982

Друго

  • Kaра
    AudiA4 B9 40TDI 204

Последни посетители

797 профилни разглеждания

Nikolay Arhipov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. На 12500км. За втори път ми светна чека за ниско ниво на моторното масло. Някакви съвети как да постъпя
  2. Благодаря за съвета, така и смятам да направя. Старото ми Ауди В6 се кара само с оригинални масло на Ауди, така че и за новото компромиси няма да правя. Смятам че това е най-правилното.
  3. Най-интересното е че в българското ръководство пише само това, че е нормално да има завишен разход на масло до 0.5л на 1000км. Когато обаче отвориш английската версия има още една цяла страница с обяснения по този въпрос и че няма как да се зададе каквато и да е норма. Много ми е интересно дали някой се е сблъсквал със същият проблем като моя. Много ми е странно всичко, и най-вече отношението на хората в сервиза. Вместо да се опитат да те успокоят и помогнат, те ти казват че няма нищо и да доливаш едва ли не.
  4. Като отворя ръководството и напиша в търсачката pcv, не излиза нищо
  5. Добра идея, благодаря и аз мислех нещо подобно и ще го направя. Какво е това с картерните газове, какво означава това и до какво води?
  6. Да в България съм а каква може да е причината и има ли по принцип безболезнено решение или единственият вариант е подмяна на мотора?
  7. Какви козове мога да ползвам за да ги натискам. Някакви съвети????
  8. Разбирам, благодаря за инфото. А каква беше другата възможност, понеже пита на точно колко е била колата? Понеже вече съм на 11000км. Планирам следващият път като светне лампата за маслото да отида направо да го сменя. Смятам че няма да се след повече от 2000-3000км. Какво смяташ?
  9. Не помня точно но не повече от 10-20км.
  10. @moto_fan @Nikolay Arhipov колата е чисто нова @Airfan здравей, направиха разни замервания, казаха да мина около 1000км и да отида пак. За жалост тези км бяха 99% градско. След вторите замервания, казаха че всичко е наред и да си карам колата. За мен проблема се появява само при извънградско. И искам да отбележа че с повече от 150 на магистралата не карам.
  11. Здравейте, имам А4 комби 2022г. 2.0TDI 204кс. За скромните 11000км съм долял към 2л масло. Ходих да я замервам но след 1000км градско не даде отклонения. Прави ми впечатление че маслото намалява само когато де кара на дълги разстояния. Искам да подчертая че не съм агресивен шофьор. Някакви съвети???
  12. Здравейте, И аз имам същият проблем. Малко бавнои загрява, когато загрее и карам държи 90 градуса. но когато започна да се спускам по наклон температурата започва да пада. Сменял съм няколко термостата като последният ми е оригинален.
  13. Здрасти колега, цена за главния фар от шофьорската страна
  14. Какво е състоянието ( машинки лупа и др..) и цената на левият фар на зеленото?
  15. Здравейте колеги, Првих се на майстор и нещо прецаках регулирането на фаровете. Докато се опитвах да си настроя фара нещо се счупи, не е просто някоя излязла от щипките ябълка. Сега мога да фи регулирам само по височина, но за съжаление левият ми фар свети твърде в дясно почти върху десния. Искам да питам дали може нещо да се направи или ще трябва да си търся нов фар? Аз съм от Варна и ако ми препоръчате къде мога да отида за да ми помогнат ще съм много благодарен.
×
×
  • Create New...