Jump to content

brute

Members
  • Мнения

    167
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 3.0tdi'08

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

brute's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Какво мислите за двигателно масло фукс и кое бихте препоръчали като най-добро?
  2. Благодаря на колегата Sky,може би това е най-добрия вариант,но предпочитам да намеря от България въпреки,че ще е по-трудно.Днес търсих из моргите,много различни оферти от 140 лв.за цяла врата до 160лв. само за огледало.Давайте оферти и снимки..
  3. Здравейте,предварително се извинявам,ако темата не е за тук.Искам да си купя горе споменатите части,но държа да са оригинални и без забележка.Колата е а6 4f 2008 седан.Намерих днес по моргите за 140лв. всичко,но в лошо състояние.Разубедиха ме да купувам нови части,защото ще са боклуци.Най-важно ми е огледалото и сребърната лайсна на шофьорската врата,ако някой от вас продава тези две неща очаквам да ми пише и да изпраща снимки.Поздрави!
  4. Днес като по чупо се измъкнах от челен удар с един който заспа срещу мен,та се разминах с лека щета,само ми счупи огледалото.Интересува ме от къде да си взема хубаво огледало?Каското ми е към Армеец,но ме притеснява ,ако го купя ново да не е боклук(китайски) и май ще се насоча към част от морга и ще ми го боядисат.Ако някой продава оригинално огледало ляво да пише..До каква сума се покрива от каското и ако купя от някой от форума ще ми издаде ли фактура?
  5. И аз съм го забелязал това,на празен ход и на кикдаун ми дава 40.1 моментен разход.Това което казва колегата е по-реално,да гори литър и половина на час.
  6. Не знам как е при ауди,но в бмв x6 обдухването е доста приятно,усещаш хладина,няма нищо общо с вентилатор.
  7. Все си мисля,че за такива смешни пари е много малък шанса да се случи на запазена кола.Не визирам колегата,който е публикувал обявата.Вярно на всеки му се иска да кара хубава кола,но ако може да мине по-тънко и после се почва''душегуб..нищо не става..хиляди левове за ремонти..''.За мен ако нямаш един доход от 2000лв. поне на месец,не си за кола от този тип(може да си я купиш,но разходите за нафта или бензин ще са големи,ако се кара редовно и ако не е някой изтръпнал двигател).Ако мнението на хората е важно,тогава се търси най-убитата сглобена кола от Враца или Дупница,но да прилича на лъскавите лимузини,разни хора разни идеали.Дано повече хора прочетат и се замислят над това мнение! Винаги като съм си купувал кола е била нова или на макс 2 години,пак има шанс да е боклук,но си има начини да разпознаеш автомобила и ако търся като повечето хора тук бих гледал горната граница на цените ,а не долната и отидете с човек ,който разбира.Поздрави на всички! П.п. Обявата,която обсъждате в темата е под всякаква критика,седалките въпреки,че са текстил са много мърляви,няма екстри,гадни джанти и цвят(това е субективно) километрите няма какво да ги обсъждаме и племенницата ми ще познае,че са над 500к сигурно.
  8. Говорих с един колега със същата кола,но с 2.0тди ръчка и му казали да сипва малко масло в нафтата.Има ли някакъв смисъл или е простотия?
  9. Моята е Май месец 2008ма и е на 114к,но я купих през април 2010 на 37к и от тогава само аз си я карам,в момента е като нова.
  10. Аз от 4 години го карам и застраховам така в Армеец,но се замислих дали въобще се активира звуково тази аларма,след като прочетох темата?
  11. Възможно ли е да нямам аларма? В каското ми пише,че има тиха аларма с имобилайзер в ключа,обаче като заключих и вътре имаше човек,не се разпищя,пробрах и с отворен прозорец и да си пъхна вътре ръката.Четох в една тема и за бутони по вратата,нямам такива.
  12. Ето я грешката,както и лампата качвам отново.
  13. Това е информацията,която ми споделиха.Всичко е описано на стр.4 от темата.
  14. Пак ми светна грешката,прилагам и снимка.Да сменям сега това моторче ли или какво да правя?
  15. Ако светне пак сигурнно това ще направя.По принцип тази лампа се водела ''check'' и отговаряла за елетрониката по двигателя,а като грешка давала,че не подава гориво към първия цилиндър,което е грешка,защото при изчистването и всичко е наред.
×
×
  • Create New...