Jump to content

pelzer

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Mercedes

Персонална информация

  • Пол
    Male

pelzer's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. На 4Ф се кара стандартно на 225/50/17 (по препоръка на производителя) , така че написаното по-горе не е истина . На Б5 съм карал 235/45/17 , 215/50/17 и 225/50/17 без никакъв проблем . Става въпрос за стандартни джанти за този модел - 7,5х17 ЕТ45 .
  2. Собственик на производство на индустриални съдове . Работя с Чехия напоследък . Най-вече се развиваме в областта на пивоваренето .
  3. Карал съм с Клебер Крисалп и Семперит Спид грип 2 . Мисля ,че и двете гуми си заслужават парите . На сняг и лед са повече от добри за мен , иначе тези класации са купени според мен ,защото всичко е пари и пари от продажби . Много от добрите марки не са включени въобще и никой не пита защо .
  4. Поддръжката зависи основно от бюджета на собственика и качеството на автомобила . Като цяло качеството на всички стоки падна за съжаление .
  5. pelzer

    Джанти

    Колкото по-малко е ЕТ толкоз по-атрактивно стои . Аз карам 18 цола вече четвърта година с ЕТ25 и мен ме кефи много ..
  6. Тези гуми Минерва китайски ли са ? Континентала до колкото виждам има износване по средата , така ли е ? Виждам ,че зимния маркер е изравнен с протектора , което значи ,че вече не стават за зимни по принцип ... ? Питам защото не разбирам много , а ми трябва този размер .
  7. На последанта има заварка май .. или ме лъже диоптъра?
  8. Здравейте, може ли да се сложат гуми 205/60/16 на Ауди А4 Б5 . Виждал съм Б6 и Б7 с такъв размер , но не и Б5 . Някой карал ли е с такива?
  9. не стават , примено за някоя японка , гоуф или нещо от ниския клас са ок
  10. Това са джанти за бронирани автомобили колега . Гумите за тях за Пакс систем и май не ги продават даже в БГ ,освен,че бяха някакъв странен размер и обикновена автомобилна гума не може да сложиш на тях . Иначе цената е добра според мен , успех
  11. Не си писал в кой град си и безплатната доставка важи за цялата страна ли?
×
×
  • Create New...