Jump to content

Даньо.Иван

Members
  • Мнения

    256
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Даньо.Иван

  • Рожден ден 31.05.1968

Друго

  • Kaра
    audi 80 B4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Враца

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Даньо.Иван's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, извинявам се ако темата не е за този раздел. Искам да попитам, страничното ляво огледало на Ауди А4 Б7 2005г. БЛБ с подгряване,ел.регулиране и прибиране с колко пина е?
  2. Лостчето като го бутна напред и щракне темпомата трябва да е изключен,като го дръпна назад и щракне трябва да е включен,"меко" бутане напред изключва,"меко" дърпане назад е резюме, "сет" запазва зададената скорост, "нагоре-надолу" увеличава и намалява скоростта.При мен проблема (ако може да се каже, че е проблем) е, че като натисна "сет" се активира темпомата и тогава ми светва индикацията на таблото.
  3. Здравейте колеги, искам да Ви помоля за експертно мнение. Днес ми сложиха лостче за темпомат и след кодировката (незнам това ли е правилният термин) всичко тръгна от първия път, само дето темпомата не се включва като дръпна лостчето назад,а от бутончето SET , всичко друго си работи. Въпроса ми е какво може да е и дали е някакъв проблем да работи така. Колата е Ауди А4 Б7 BLB.
  4. И кое по точно не им е еднакво? Като изключим единствено само буксите.Тази сутрин монтирах Голфовото и смея да твърдя ,че са абсолютно еднакви .
  5. Голфовото е BOSCH DPD 12 V 3 137 020 021 1H1 819 021 А моето не го знам, но колата е Б4 АБК. 93 година.
  6. Извинявам се ,че ползвам темата на колегата. Искам да попитам моторче(вентилатор) от Голф 3 става ли на Ауди.
  7. Колега,имам снимки но незнам как да ги кача,и не се базикам колата все още е него и работи.На BMW тройка 95-96г. 1,6 инжекция моторчето пак е същото.
  8. Мерси колега, явно ще бъде на пролет като се стопли времето.
  9. Да колега samsung, точно за спирачките става въпрос.
  10. Здравейте ,търсих из форума, но не открих нищо свързано с моя проблем, затова пускам нова тема. Напоследък не ми държи вакуум ,преди може да не съм я палил и два дена и имаше вакуум, а сега след като я изгася и след два часа няма вакуум. Може ли някой да ме насочи къде да търся проблема?
  11. А, за какво служи, че и аз го имам но не знам за какво е?
  12. Здравейте, днес както си карах на бензин, започна едно придръпване ,присецване и не можеше да мине 2000 оборота.Откачих акумулатора за около 20 минути и след това нямаше проблем. Какво ли може да е? Бензина е много стар. Мотора е АБК.На газ върви безупречно.
  13. Здравейте колеги,може ли да ми каже някой при смяна на маркуча от помпата до рейката,трябва ли да се сваля сервото или рейката или може да се смени без да се сваля нищо.
  14. Здравейте колеги,може ли някой да ми каже колко струва скоростна кутия за АБК,втора употреба и има ли нещо специфично което трябва да се гледа при покупката.Питам Ви понеже ми предстои смяна на кутията,защото от няколко дена започна,както е на скорост и като отнема педала на газта започва едно тропане и ромолене.
  15. 228 мм 23 зъбаМерси, колега.
×
×
  • Create New...