Jump to content

borki4

Members
  • Мнения

    687
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от borki4

  1. Средния стоп наличен ли е и в какво състояние е?
  2. borki4

    Обща тема: Audi A4 B8

    Е явно няма да се възползвам от екстрата..С обикновено радио съм без навигация. Благодаря за бързия отговор,колега. Лек ден! [emoji4] Изпратено от моят SM-G928F с помощта на Tapatalk
  3. borki4

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравейте. Има ли възможност да се активира функцията за свързване на телефон на Б8,при положение че го няма фабрично? Или трябва по-сериозна намеса за целта? Изпратено от моят SM-G928F с помощта на Tapatalk
  4. Снимките са изчезнали , ето обявата в OLX -> https://www.olx.bg/ad/stopove-za-audi-a4-b8-ID3x6Ye.html
  5. 100% има,но най-вероятно ще ти дава грешка на таблото за изгоряла крушка.
  6. Висококачествени фен стикери за феновете на Ауди 80,90,купе и кабриолет моделите. Стикерите са на страницата във Фейсбук Audi 80/90/coupe/cabriolet (аз съм й собственика). Цената им е 2.50лв за брой. Който желае да пише ЛС
  7. За цвета най-вероятно се боядисват. А за чопчетата предполагам може да се измисли нещо с металин пластинки или нещо от сорта
  8. borki4

    LED крушки за фарове

    Аз на моите фарове съм с капаци и мисля че не е проблем. Той самия капак си има отвор за проветрение
  9. Нямам идея и аз. Може да зависи от рефлектора нещо
  10. Крушките,които съм сложил са в линка на първия коментар,колега. излязоха ми около 80-90лв. Пристигат за 1 седмица.
  11. Ми не знам,аз като цяло мисля да си ги вдигна леко. Настройваха ми ги на уред когато минавах преглед.
  12. Колата е в банкета . Практически светлината която се вижда е от левия фар,а тази от десния отива в дърветата.. Като направя снимки като съм на платното пак ще ги пусна.
  13. Здравейте колеги! Броняга ви е камей,не искам да я сменям,просто в момента е за боядисване и съм с обикномени брони. Иначе вечер фаровете светят страхотно спрямо халогенни.Старите фарове за момента ще си ги хазя за всеки случай. Ето снимки как е вечер(къси/дълги) :
  14. Колеги проблема с вграждането е решен ! Сложих фасунка за мигач в секцията за дълги,а в другата секция са ми къси и дълги. Сложих си LED крушки,от които съм много доволен. Единствено може би ще си сложа и мигачи в калника,за да се вижда и отстрани както трябва. Ето снимки как стана: (с друга броня съм че моята се боядисва в момента :Д)
  15. Искам да похваля LED крушките! Светят уникално! Имат много ясно изразена отсечена граница,не заслепяват грам ! Видимостта е перфектна! Ето снимки къси/дълги. Колата е спряна в банкета не е в платното!Също на снимките са много леко вдигнати,вече.са настроени както трябва,не светят по-зле.честно казано. Силно препоръчвам този тип крушка.
  16. Търся тези лайстни,който има нека пише в темата
  17. Задължително! В края на месеца се надявам да са при мен
  18. Здравейте!Ще монтирам двусекционен фар на Б3ката си. Колега от форума каза,че си е купил от въпросните крушки за къси светлини и е много доволен.Аз се чудя дали да си купя такива но за къси и дълги. (Ще са в секцията за къси,в другата секция ще има мигач) Представляват ето това: http://s.aliexpress.com/q2A3yu6Z Дайте мнение-добре ли светят според вас и струва ли си спрямо обикновена халогенна крушка Н4. ПП:Не съм сигурен дали това е правилния раздел,ако не е моля темата да бъде преместена!
  19. Ами не ми се получава нещо.. освен да търся друг усилвател.. А тоя го носих на ремонт и казаха че всичко му е наред. Не мога да си обясня кво се получава точно.
  20. Това с батерията го правих и всичко излиза точно. Иначе може ли да разменя кабелите направо където се включват в усилвателя или трябва да ги разменям на самата колона? И разменянето на + и - на предна и задна трябва ли да е на две леви/десни ири на една лява и една дясна?
  21. Пп: сега пробвах,и с предните е така.
×
×
  • Create New...