Jump to content

mtv

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a4 b7

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mtv's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, искам да опиша как реших проблема с 'забравилия' настройките си ключ за Аудито ми. След като изчетох и опитах всички обяснения из форума, пробвах ги и не станаха........ се наложи да чета из нет-а, та намерих решението и искам да го споделя с колегите, за да не им се налага да го търсят и те. Сменях гумичката на ключа/купих я от обява във форума, пасна и е идеална, смених и батерията/, но ключа 'забрави' как да работи. Колата се палеше и нямаше проблем с това, но не можех да отключвам и заключвам с него. Решението е - отключвате и заключвате три пъти колата механично с ключа на шофьорската врата/при заключено положение/, след това я отключвате и влизате в колата, давате на контакт, но не палите.....натискате първо отключване на дистанционното, после заключване, вадите ключа ..........и е готово. След като натиснете отново дистанционното, вече работи. При мен поне така стана и на двете дистанционни. Надявам се да съм бил полезен на колегите !
  2. КУПУВАМ 4 бр. ЖЕЛЕЗНИ ДЖАНТИ 16' 5х112 за Ауди а4. За предпочитане от Варна, може и по Еконт с наложен платеж ! 0878/ 11 36 53 или на лично съобщение !
  3. Колега, дай малко повече инфо за джантите. На мен ми трябват железни за А4 2005-та, 5х108 ми казаха, че трябва да си търся. Твоите дали са такива ?
  4. добре, драсни 2 реда като дойде! Благодаря предварително !
  5. значи или на новата помпа не и задържа клапанчето дето е вътре в нея, или маркучето излизащо от нея не е добре уплътнено, и горивото успява да се върне.
  6. mtv

    цк ключ =?

    е браво, колега ! искам просто някое предложение от запознат и съвет, а за закона на ом знанията не са достатъчни поради сложността на системите и компа в колата....не говорим за жигули все пак.....
  7. mtv

    цк ключ =?

    ок. а някой на б7 да го е правил и да има готов опит, които иска да сподели?.....от мен бирата после !
  8. mtv

    цк ключ =?

    ... колега, благодаря ти за подробния пост! близък ми препоръча да прекъсна кабела на компа за коляновия вал....ще го бистрим кой е точно в аутодатата. ти това одобряваш ли, че субота мисля да я разглобяваме....
  9. mtv

    цк ключ =?

    Здравейте колеги, какво на колата е най-добре да прекъсна при поставяне на скрито ключе ? засега май най-много клоня към прекъсване горивната помпа, но ако забравя да го натисна няма ли да ми дава грешка колата ?
  10. колега, извинявай за невежеството, ама какво е гсп ?
  11. Здравейте Колеги, преди няколко дни ми светна нещо около патрона на шофьорската врата и като вкарах ключа-изненада...нямаше патрон, а само `капачка` която да ме заблиди, че всичко е там. Ходих при застрахователя, казаха ми че са си направили ключ за колата....не са я отваряли....има само заводска аларма.....пренаредиха ми другите ключалки, сега поръчах и нов патрон за вратата, вече я държа само в гараж, но си мисля да и направя някаква допълнителна защита, освен имобилайзера дето има.Приемам съвети, колеги !
  12. Здравейте Колеги, търся си багажник за а4 б7 2005-та, седан. Трябва ми да си пренеса сърф дъската. Предложения тук или на л.с. !
  13. mtv

    Скърцащ подлакътник

    ------------------------ Колега, вземи нащракай няколко снимки, да видим дали не става за моята колица /щом в различните държави са различни подлакътниците/ !
×
×
  • Create New...