Jump to content

oblaka

Members
  • Мнения

    168
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A4 quattro

Последни посетители

1332 профилни разглеждания

oblaka's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. oblaka

    локва в купето:)

    колега,и аз имах този проблем преди 2-3 години с багажника на еднно рено 19 и го реших така: взиамаш лист хартия и започваш да го движиш при затоворена врата между уплътнението и ламарината. и където охлаби там е проблема.взимаш едно уплътнение за прозорци и лепиш върху лмаруината за да се доуплътни и нямаш проблеми.
  2. oblaka

    s8

    уау вие направо ми рзказахте играта.просто питх за отзиви от колеги които са карали такава кола.разбира се че няма да скопя хубвата кола.просто питах като алтернатива дали е възможно да се направи ако все пак разхода ми дойде в повече опнеже карам по 40-50 к километра на година а това са си бая пари за бензин.поддръжката не ме притеснява,не е толкова скъпа(проверих цените). лошото е че докато се наканя да я купя и те хората са я продали,и сега ще трябва да чакам.дано да не ми мине меракът. благодаряя на всички колеги, който се отзоваха.
  3. oblaka

    s8

    благодаря много за отговорите.и аз не съм привърженик на газта и едва ли ще сложа.мене ме интересуваше повече ако някой се е сблъсквал да каже лесна ли е поддръжката на този автомобил(той не е ли с верига)и колко гори долу горе ч е чувам много различни мнения от приятели.че ще е скъпо съм се настроил..наистина ли не е ввъзможно да се обърнв волана.доколкото съм запознат трябва само табло и рейка и много работа. имал ли е някой такава кола да изкаже мнение че инвестицията си е сериозна? някой карал ли е дясна дирекция? благодаря предварително.
  4. здравейте колеги, на път съм да се разделя със старата а4 -ка и да се сдобия с една моя меча наречена S8. ако може да ме ориентирате вв какво се забърквам като консумативи разход и надежност.става въпрос за 4,2 литра V8 двигател модел 99г. англичанка ,и евентуално ако някой е запознат колко би ми струвало обръщане на волана ,макар че не ми пречи да го карам така. евентуално би ли било възможно да се напрви на газ и би ли имало смисъл. благодаря предварително.
  5. колега, и аз карам с mobil 5w40 същия авттомобил и съм страшно доволен. макар че е млко по - скъпо. реди карах с 10w40 и пак колата се държееше перфектно.не гори масло не трака и върви страхотно.
  6. oblaka

    а4 1,9 TDI 110hp

    ам като разглобиш компютъра и той се вижда.малка черна кутийка в ковт влиза маркуче.(не се опитвай да я отвориш ами я промий с игла и спринцовка)
  7. oblaka

    Прагове

    колега станало е супер,само с малка забележка,но ти може би не си знаел, чее тоова са прагое за БМВ М3. но и на аудито стоят супер.
  8. oblaka

    Прагове

    да всичко е правено от един приятел в сливен
  9. oblaka

    а4 1,9 TDI 110hp

    за съжаление нямам снимки. става въпрос за компютъра на колата който е в отделението на акомулатора под чистачките. себитомера се сваля и от задната страна се сваля мрежичкта внимателно и се промова с коресилин няколко пъти .моге да използваши мног мека четчица
  10. oblaka

    а4 1,9 TDI 110hp

    колеги оправих проблема по много лесен наччин за 1 час. сега колата върви перфектно ,по-добре и от преди даже. че да обясня. напавих следното:> 1. раглобих контролера на колата и го извадих ,видях къде влиза в него едно маркуче и го откачих. 2. промох датчика без дго разглобявам с коресилин и една спринцовка с иглаи въздух .(от него изтече страшно много мръсотия като клей направо). 3. промих маркучето което отива от контролера до турбото,за да няма в него масло и тем подобни.подмених маркучеето в компютъра и сглобих всичко обратно. 4. свалих и измих дебитомера ,който се намира до въздушния филтър. и ефекта беше невероятен.това все едно не е моята кола.
  11. oblaka

    Прагове

    мерси много колега.радвам се чеви харесва понеже е правено с мнооого любов. има още малко за дооправяне но с времето ще стане.p.s. неделя ще се събираме ли на ОМВ.на тази снимка май се вижда по добре ка стой прагът.и една бонус. при желание мога да ти поръчам същите. един приятел ги први
  12. колег от 1 година карам 215/45/17 и съм мнго доволен.жярно че трябжа дасе пазят но като са добре напомпени няма ядове а по предницата още нищо не съм барал.а пък визията е супер. зависи вече тебе дали те влече. поздрави.
  13. oblaka

    Прагове

    колегаа ето моята кола да видищ едни прагове.поне нам ене ми харесват много.не се вижда много добре но се добива представа.имам смо тази сника на колата.
  14. oblaka

    Audi A9

    Ужас, на тоя убийството му е малко.как можа така да похаби колата. Срам.
×
×
  • Create New...