Jump to content

fghfg

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    1

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

fghfg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Спрямо земята не е на 90 градуса, а е завъртяно под някакъв ъгъл. Т.е. не са така: Изглеждат нещо като на снимката от предишния ми пост.
  2. Днес монтирах стъкла с премахнато оребрение на фар (фаровете не са регулирани) с моримото мини 2.5 за ауди б4. Застанах пред стената и снопа е като на снимката по-долу, лично мен ме притеснява понеже на всички други снопа е прав. Погледнах, че преходника за H4 е в крайна дясна позиция, възможно ли е лупата да е завъртяна при монтажа и да се получава такъв сноп или лупите (крушките) са дефектни?
  3. fghfg

    Б4 място за баласти?

    Благодаря за отговора, бях се отчаял . Аз от 10 кланеца вода извадих осъзнавайки, че няма да се размине без пробиване
  4. Къде са подходящите места за поставянето на баластите за ксенон на АБК мотор? Днес се чудих и нищо не измислих. В комплекта ви имаше ли монтажни лепенки?
  5. Купувам следните фарове ( едносекционни ) със здрави стъкла, щипки и механизми ( механични ) за регулиране. Приемам и оферти за здрави стъкла за същите фарове. За контакти на лично съобщение.
  6. До колко е удачно да се шкури лопатката толкова че да не се запира? Останали струшки до колко са опасни?
  7. Взимам го от колега от форума, офиса е в Пловдив.
  8. Здравейте. Предстои смяна на двигателното масло. До сега съм карал с кастрол магнетик 10w40, обаче всеки път си чувам повдигачите. Колата е на 240 000+ км. Съвети? Същотото ли да взема или..? Благодаря.
  9. Откачих го от дръжката.. дърпах дърпах и пак нищо. Все едно самата врата е влязла повече отколкото трябва ;] Благодаря за отговора.
  10. Не мога да си отворя пасажерската врата - нито отвън, нито отвътре. Усещам, че като дръпна вътрешната дръжка се движи нещо си. Разглобих я и видях че като дръпна дръжката и жилото се мърда, т.е. не е скъсано? Външната дръжка се движи съвсем свободно и леко. Опитах със заключване-отключване, тел не се получи. Възможно ли е механизма за заключване да е заял? Понеже я бях заключил и нямаше проблем и след 1 час опитах да я отворя и беше блокирала. Ключар би ли ми свършил работа в такъв случай? Благодаря.
  11. Така е, но при мен проблемът беше друг. Дясното рамо /това което е на ябълка и се захваща за моторчето/ не беше прибрано докрай и колкото и пъти да пусках чистачките на празен ход ефекта беше нулев. Напъхах колкото може рамото навътре и се реши проблема.
  12. Благодаря за мненията на всички. Измерих си дисковете и прецених, че могат още да издържат. Оказа се, че трябва да направя ревизия на единия апарат. Ще пробвам сам, а ако объркам нещо ще ходя при майстор. ;]
  13. Само с предно е. Не съм помислил да сменям лагери. Искам да ги сменя понеже задния десен диск е крив, а пък левите накладки свирят/стържат на моменти.
  14. Здравейте. Предстои ми смяна на задните дискове и накладки за ауди 80 2Е АБК. Насочил съм се към диск ате и накладки текстар. Какви бихте ми препоръчали? Вие откъде си купувате? Съвети за смяна на дисковете и за начина на каране след смяната им за първите километри? Бюджета ми е около 150-200 лв. Благодаря. П.С. Някой поръчвал ли си е подобни неща по куриер и колко лв. е доставката?
×
×
  • Create New...