Jump to content

tokaii

Members
  • Мнения

    205
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от tokaii

  1. Дали е възможно да е запушена картерната вентилация?
  2. Да допълня към темата, ако махна капачката на двигателя колата започва да прекъсва и на таблото светват АВS и системата за стабилност, случвало се е да забравя капачката на А 4 с километри и по нищо не се усещаше. Как мислите защо е така при А 2
  3. Ако някой може да препоръча сервиз в Пловдивско, където могат да го обновят да пише
  4. Колеги, някой знае ли къде може да се направи актуализация на софтуера на А2, защото колата дава грешка Р0023, което е че компютъра търси нещо което измества ъгъла на валовете, а моето Ауди няма такава джаджа. Майстора каза че трябва да се обнови софтуера
  5. Колеги, някой може ли да ме ориентира кой е номера на скоростите?
  6. Здравейте колеги, счупи ми се скоростната кутия на Ауди А3, 2000г 1.6 бензин, AKL двигател. Някой може ли да ми каже къде се намира номера на кутията и дали само от същото, като моето ауди трябва да търся или стават и от други модели?
  7. Ок, както кажете, само ме насочете към майстор, който центрова карбуратори
  8. Здравейте колеги, някой може ли да ме насочи към майстор в Пазарджик или Пловдив, за центровка карбуратора на Ауди 80 б4 ,понеже колата работи на 3 цилиндъра, а последния майстор, който я настройваше продал машината и вече не се занимава с карбуратор?
  9. tokaii

    Проблем с мигачите на А2

    Решено, напръсках буксата на лоста за мигачите с контактен спрей и всичко тръгна.
  10. Здравейте колеги, днес изведнъж изчезнаха ляв и десен мигач, включвам лоста и нищо, а аварийните работят, според вас проблема в релето ли е или в лоста на мигачите,започнах да се съмнявам в него, понеже аварийните си работят?
  11. tokaii

    Проблем с Ауди А2

    Да, изтрих ги и днес пак се появиха. Когато светнат всички индикации, като на снимката, която съм качил обикновенно може да се кара колата, в редки случаи като днес трябваше да я загася и запаля на ново,защото започна да губи мощност.
  12. tokaii

    Проблем с Ауди А2

    Колеги, днес правих диагностика и ми излязоха следните грешки: Р1165 , Р1553, Р0023, Р1403, Р1504, Р1363, Р1635, колата пали трудно първият път сутрин, придърпва при потегляне и каране с ниска скорост и от време на време светват лампите които се виждат на снимката. Ауди А2 1.4 бензин, ще се радвам да чуя идеи от някой запознат.
  13. Оказа се помпа на педала, смениха я днес и вече всичко е ок.
  14. Мислех нещо да не е някоя от помпите, възможно ли е?
  15. Съединителя заедно с демфера е сменен преди шест месеца
  16. Колеги помагайте, тази сутрин паля колата и няма включване нито на задна, нито на първа, включи само на втора и така се придвижих до работата. Като я загаси включва всички скорости но като е запалена влиза само втора. Гледах някоя щанга да не се е откачила, но всичко си е на мястото, от какво може да е това, Ауди а4 б6 1.8т
  17. Пак проблем колеги , започна от време на време да не иска да премине на газ, копчето свири продължително и като го натисна минава на бензин,като го натисна пак продължава да свири. Трябва да загася колата и пак да запаля за да превключи нормално, дали може да е от липсата на серпентини в изпарителя?
  18. След двайсетина километра малка част от символите започна да свети
  19. Здравейте колеги, беше ми паднал акумулатора и днес след зареждане колата се държи странно. Запали и загасна няколко пъти а на таблото светеше само еърбега, всички други индикации изчезнаха, след малко светнаха и колата запали но двата малки дисплея почнаха да изписват нещо като йероглифи, а след малко загаснаха на цяло и сега вече не светят. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
  20. Купувам втората ламбда сонда,тази която е долу на колекторите за Ауди а4 б6 1.8 т 150 коня.
×
×
  • Create New...