Jump to content

ALEX ALLROAD

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI ALLROAD 2.7T

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia
  • Интереси
    OFFROAD,BOXING,W.SKI,AUDI,PORSCHE

Контакти

  • Skype
    batsasho78

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ALEX ALLROAD's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Sorry за въпроса после видях че си написал че е 2.0 tdi , питам защото А4-ката и в момента държи 160км/h на 2900-3000 rpm , което е странно ако твойта в момента е с 20 коня повече и ги подържа на 3500 rpm какво ще е обяснението за тази разлика ?
  2. Благодаря за изчерпателния отговор колега ,по принцип имах инфо че мултитроника давал повече ядове октолкото ръчните скорости при А4 ,то да не излезе че е обратното -толкова ли е често срещан проблема с маховика конкретно при 2.0 tdi ?
  3. Благодаря за мнението колега искам да те питам Октавиата 2.0 TDI ли е и колко коня беше е оригинално ?
  4. Здравейте колеги , Като начало ви поздравявам всички с избора на марката лично аз от 10 години съм голям фен , имам един allroad 2.7t който постоянно ми доказва че audi са правилният избор Наскоро закупих А4(B8) 2.0 Дизел 143 коня , но тази която по принцип исках да взема е варианта с 177 к.с Доколкото разбрах е възможно софтуерно да се чипне до 170 к.с. Моля пишете ми кой е за и против подобна интервенция с логична обосновка ако е възможно. Разхода на извънградско който ми дава е- 6.9 до 7.1 - напълно нормален съдейки по инфото което имам от други собственици на 2.0 tdi - защото я карам сравнително бързо 150-180 км/ч Градското в София обаче ми даде стряскащи числа от типа 9.5 до 12.5 за 100 км ???!!! ,като не съм вдигал повече от 3000 rpm на всяка предавка и разбира се преминавам бързо през ниските . Какви са разликите между модела от 143к.с и 177 к.с в турбото, в двигателя ? Възможно ли е с чипване от 143 к.с до 170 к.с да се доближи до версията от 177 коня. Очаквам с нетърпение вашите мнения.
  5. Честито за новата ГИ Дидо . При тебе какви дюзи сложиха защото колегата Sonny Liston който всъщност започна първата подобна тема за Landi Renzo написа че неговите дюзи са BOSCH На място в същия сервиз казаха че с този модел ГИ монтират дюзи - MED Някои има ли представа каква е разликата между двете марки дюзи и кои е по добри ?
×
×
  • Create New...