Jump to content

eraser87

Members
  • Мнения

    216
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B7 2.0 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

2244 профилни разглеждания

eraser87's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Така и направих. Откарах колата при тези в Гео Милев и за 30 минути свалиха тавана. След 3 беше претапициран и откарах отново колата, за да го сложат пак за 30 минути. Дават гаранция 1 година, като казаха, че около месец му трябва, за да изсъхне напълно и да не се пипа. Всичко това за 180 лв за Б7 комби.
  2. И тези са в отпуск явно ще се чака другата седмица
  3. Чух се с тях. Казаха, че Аудитата били специфични, защото на задните колони корите се чупели, защото са остарели вече. А отделно и имало някои, които били по специфичен начин закачени за тавана и не се наемали изобщо да ги правят. Пък и не работят до 1ви Септември, а на мен ми се искаше да я откарам тази седмица, защото съм отпуск... Ако може контакти на други, ще съм благодарен
  4. Да изтупам темата от прахта и да попитам за актуални контакти за някой тапицер в София за увиснал таван на А4 Б7 комби?
  5. Колеги, дайте съвет относно размер на гуми. На лепенката на вратата е даден 235/45/17. Освен визуална разлика, някакъв друг проблем ще има ли ако сложа 225/45/17? Става въпрос за А4 Б7 авант.
  6. И аз взех от там преди 2 седмици. 18-19 лв за двете (за Б7-ца) пък ще видя колко време ще изкарат.
  7. eraser87

    Ключалка на жабката

    @CVT, освен този болт има ли други? Или някъде щипки? Защото при мен само с развъртането на болта не става нищо
  8. Изчетох темата вчера, но там не се споменава нищо за разглабяне на самата вратичка. Иначе дръжката си се прибира сама, просто е по-лека за дърпане от колкото беше преди. Та затова си мисля, че нещо вътре се е откачило (а може и счупило). Ще сваля жабката, че от лявата страна на вратичката, долу малко над пантата има дупка и може да има болт за разглабяне.
  9. Да, прибира се. Благодаря на @tonko2.0T, отворих жабката. А имаш ли представа дали може да се махне капака на вратата? да стигна до зад дръжката?
  10. Някой има ли представа как да отворя жабката по друг начин освен с дръжката? Тази сутрин като дръпнах дръжката тя се движеше свободно, все едно е откачено жилото или с каквото се отваря...
  11. Сериозно ли ще е така вече? Някой от админите може ли да коментира?
  12. Само при мен ли се показва всеки коментар в темите отделно? Има ли как да се направи като в старата версия?
  13. Време беше за тази тема с две ръце гласувам доверие на Райно, Кристиян и Пепи . Супер хора със супер отношение към клиентите си и техните автомобили. Keep up the good work
×
×
  • Create New...