Jump to content

Kabraksis

Members
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8 125 hp

Kabraksis's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. 110/60, но монтажа беше просто без никакъв избор. Точно до седалките поради причината, че колоните ми пречат и коланите. А да, и корите на гредите.
  2. Само страничните, централното задно е направено преди да взема колата и не съм го свалял. Иначе е със щора както казах.
  3. Благодаря колеги, всичко ми излезе 18 лева. Първата ролка я хвърлих понеже пипах нервно. А за задното сложих най-обикновенна щора. Ще кача снимка като седна на компа.
  4. А затъмняването на место дали ще е по-лесно ако сваля корите?
  5. С дръжки съм. За корите ясно, но като цяло се замислих прозореца дали ще е лесно да се свали и да се върне на мястото му без поражения...
  6. Здравейте колеги, как се свалят корите на задните врати. И има ли някаква опасност? Идеата е да затъмня прозорицте. Другото, което е прозореца лесно ли се сваля? Б5-ца
  7. Колега, мисля си, че ще е клапан-а. Може и нещо по тока да има (както при мен бобина, свещи..) Темп. датчик няма смисъл да сменяш. Другото което е, защо да са дюзи, на бензин въври ли колата нормално? Щото ако върви нормално не намирам причина да са дюзите. Провери за тоя клапан.
  8. Да, днес сутринта я покарах на бензин и се оправи. Макар малко мудна... Но ще й почистим дюзите и ще стане като нова.
  9. Смених термостат и парното се върна частично, не духа кой знае колко топло. Ако този уикенд е топло времето може и да му направя една промивчица.
  10. Имах същия проблем при 1.8 АДР А4. При мен бобината беше в окаяно състояние - смених я. Паленето се подобри значително, но не изцяло. Потърсих къде е проблема - оказа се някакъв клапан (забравих му името), който пропуска бензина т.е. смесваше бензин и газ в цилиндрите. Смених и него и колата пали веднага без проблем. (Само, че след като съм я карал на газ като е топла, я паля на газ щото пали на секундата, не съм с ГИ) Смених и свещите и колата стана перфектна. Щото много хора имат същия проблем и всеки казва темп. датчик или повечето посочени неща тук, но се оказва нещо съвсем различно. Пробвай.
  11. Така и мислих да направя. В петък ми предстои път, ще покарам на бензин. Благодаря колеги, че се притесних.
  12. Това с промивката как става, маркуч от чешмата в изхода и маркуч от входа да изхвърля някъде гняста? Или обратното. (понеже казваш обратна посока колега) Всъщност и аз съм със същия проблем... И се чудя как да го реша без да свалям таблото.
  13. Запушен радиатор или разкъсани дунапрени на клапите.
  14. Някакви ценички на такива добавки и марки да ми препоръчаш колега? Другото... Това скоро се е получило, преди си покарвах и на бензин и нямаше проблем. Толкова бързо да се получи това?
  15. Добър вечер колеги, колата до сега само я припалвах на бензин, но дойде време и реших да я покарам на бензин. Какъв е проблема, като настъпя педала до долу колата буквално забива и изведнъж се качват оборотите. Някой може ли да ми даде някакви причини, по които да търся? Възможен ли е недостиг на гориво поради карането на газ? A4 1.8 125 hp ADR обикновенна газ.
×
×
  • Create New...