Jump to content

A4 B7

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B7 3.0TDI quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

A4 B7's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Някой може ли да ми каже тази решетка оргинална ли е за Б7?
  2. A4 B7

    rns-e 2012

    Някой може ли да ми проддаде работещ диск пробвах да го направя но не се получава. Ако има някой от който мога да си купя нека пише на Л.С.
  3. Вкарани са кодовете на инжекторите. DPF го махнах след като ми светна грешка, от тогава не ми е светило нищо за него. Относно нивото на маслото много е кофти пръчката за мерене с това топче вчера го смених маслото сега ще мина 200-300 км и ще го източа да видя дали ще е повече от колкото сме сложили според мен това е най сигурния начин
  4. Колата имаше DPF махнах го и физически и софтуеарно. Побеля ми косата вече от тоя проблем с това масло. Възможно ли е да не е премахнат коректно софтуеарно?
  5. И какво следва как се оправя този проблем? Не разбирам много но на помпа дюза има да но на този мотор не виждам как. Просто мнение. Извини ме ако не съм прав
  6. Перфектни са гумените пръстени. А и от тях няма как да вдига нивото на маслото
  7. Здравейте Надявам се да няма същата тема ако има изтрийте моята. Ауди А4 Б7 3.0 тди Предистория: Започна да пуши бяло, смених дюзите с дюзи втора употреба спря да пуши но започна да вкарва нафта в маслото. Купих нови евро5 не пуши върви перфектно намали разхода спрямо този с предишните 2 комплекта дюзи всичко беше точно докато не дръпнах пръчката на маслото пак беше над максимума. Вече не знам какво да правя много си харесвам колата купих я със страхотно желание харесва ми как върви всичко ми харесва но съм на път да я намразя. Моля ви дайте някакви препоръки и съвети.
×
×
  • Create New...