Jump to content

Ombre

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 Avant

Последни посетители

1719 профилни разглеждания

Ombre's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,

    От обявата за Б4 на части, дали е останал заден ляв стоп?

     

    Поздрави!

  2. Абе има едни други андроид телефони, за които само съм чувал - https://www.silentcircle.com/products-and-solutions/ . Тук нещата вече са по-различни. И пикселите са по-добре може би...
  3. Е за какво да пускам със сим карта, толкова ли е сложно да я извадиш.
  4. Е ти ако си сложиш ЕГН-то или някоя още по-смислена парола на gmail акаунта, да не мислиш че няма да ти видят колекцията и на андроида.
  5. Не че адвокатствам на колегата, ама да попитам андроид мейстърите тук. От гледна точка на сигурността. Ако си загубя андроид дивайса, дали който го намери може да изгледа едно-две видеа в youtube и да го отключи без загуба на данни. И да погледне необезпокоявано корпоративния ми мейл, нуди снимките на невърнатите приятелки и броя калории, които съм изгорил. Защото при iPhone не става с клипчета.
  6. При Xiaomi официалните видове ром-ве са четири - Global , Chinese, като всеки от тях може да бъде Stable или Developer. Developer версиите седмично се ъпдейтват, Stable - различно. Тук са официалните ром-ве за всеки модел - http://en.miui.com/download.html. За да смениш вида ром, трябва да се прочетат инструкциите в конкретния подфорум на точния модел.
  7. Потвърждавам и аз, над 30К км. с такава добавка на Вюрт и няма драми. Колата е на газ.
  8. Изпарителят е на под 20 000 км.. По спецификация може да захрани от 90 kW до 285 kW - http://www.tomasetto.com/a_ENG_127_1.html. За контакти - ЛС
  9. Още един благодарен от работата на buzzi . Изтормозих го тази събота, освен със смяната на радиаторчето, така и със съживяването на цялата инсталация. Благодаря ти човече !
  10. Очилата са чисто нови, кутията не е отваряна. Инфо. Цената, която им търся, е 90,00 лв. В София са. Моб. тел.: 0889 777 066.
  11. Проблемът с въпросният процес TSRAutoStart.exe при версия 5.00.40 е решен. При нея има опция Tools->Settings->System->Launch backround service, която по дефоулт е изключена. Добре е да я активираш, да рестартнеш Гармина и после да я деактивираш. След това вече юдата го няма .
  12. Колега, видях че си сменил капачката на разширителния съд, но да ти кажа при мен първата нова капачка не помогна. Купих я от "Симеон" и никаква работа не вършеше. Отиди до Юнитрейд и си вземи оригинална - двайсет и няколко лв. беше. Допреди да я сменя не беха тройници, маркучи и един път и изтекоха водите напълно дори.
  13. И аз на Сонито в къщи тази седмица открих HD-тата на Кейбълтел и , доста по-добре са от някои торент релийзи, които пускам през Istar-a. Но Дискавърито го нема никакво, само Евроспорт и НГ.
×
×
  • Create New...