Jump to content

Tsvetkov83

Members
  • Мнения

    996
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Tsvetkov83

  • Рожден ден 21.06.1983

Друго

  • Kaра
    Quattro

Персонална информация

  • Локация
    Varna/Pleven

Последни посетители

3195 профилни разглеждания

Tsvetkov83's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. Здравей колега. Когато преди години поставя на автомобила си "TT (8J) почиващ педал " трябваше ли да преправяш нещо или са взаимозаменяеми? Поздрави от Варна. Благодаря ти предварително.

  2. Имаш ли DPF? ...Виж дали е все още там.
  3. Здравей видях че си имал и нз дали все още миаш Ауди а3 с БКД двигател. Би ли ми казал няколко думи за този двигател. Сега гледам едно ауди спортбек с БКД двигател 2005 година. Ако аудито не е пукало глава до 200к километра това можели да ме успокоява по някакъв начин и другото което ме интересува има ли някакви симптоми по който се разбира че главата си отива и ще се прасне 

  4. Tsvetkov83

    Новото Audi A5 (B9) 2016

    Ще отнеме известно време да се свикне с новия дизайн, нека не пребързваме с негативните коментари. Да ги подкарват вече новите, че да падне още малко цената на фейслифта!
  5. Tsvetkov83

    Гуми и джанти за A3 8P

    На първо четене и аз така си помислих, но се поразрових малко и коментарите в чуждите форуми са само срещу идеята да се употребата на гуми с по-нисък товарен индекс от препоръчителния такъв за дадения автомобил. И тук възниква въпроса, колко е препоръчителният товарен индекс за колите ни? Колкото и да ми се иска ми се струва, че няма да е 88, масовите са 92 ако не се лъжа. И понеже има значение ще добавя, че става дума за 225/40 R18 гума. От ограничената информация която изрових ми направи впечатление елементарния факт, че тежеста която всяка гума понася (в движение) се изменя в зависимост от редица фактори.
  6. Tsvetkov83

    Гуми и джанти за A3 8P

    Как Ви се струва товарен индекс 88 - до 560кг ? 2.0 TDI Quattro Sportback е около 1450кг, с пасажери и багаж вероятно може да чукне и 1900кг примерно. Та...ще има ли драма с подобни гуменки?
  7. Всичко много `убаво колега, ама малко като в новият брой на "Playboy", говорим си за голи каки пък нЕма снимков мат`риал!? 16ки за лятото? Не е ли малко минималистичен размер?
  8. Примерно: http://www.amazon.com/1-Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG То не е ли да си начешеш крастата онлайн за к`ъв ти е тая конзола?!
  9. Грозно, грозно, колко да е грозно?
  10. Чефо нали ги скива мойте как са. Vilner ги облицоваха, това е цената. Свалят се относително лесно, ако не бързаш може да я свършим като цъфна.
  11. Замери кабелите ако не си го направил вече, вероятно един или повече от тях са се предали. Нов комплект кабели ти е около 120лв за прилично качество. Алтернативно може да се ползват кабел/и от голф 4 ако решиш да минеш с такива втора употреба. Отделно ако свещите са над 30к км няма да е лошо да се замислиш за нови.
  12. Генерациите са по 1000+, правите хоум мейд кюнци са по 200!
  13. 0-100км за 5,77сек? Това го постигна с ремап, генерация, FMIC и ...? Явно със стоково турбо. Какво казаха валците? Стокови S3-ки от същото поколение могат само да ти завиждат за горепосочените времена! Само дето ми е леко невероятно!
  14. Прилича ми на Anti-Theft прекъсвач. Сигурен ли си, че не се вади ключа, би трябвало! Пробва ли дали автомобила пали при различните позиции? Подобни изобретения имат за цел поне да забавят неканени гости с похотливи намерения. Та ако ти работи и се сваля ключето по-добре си го остави. Разбира се, не пречи да провериш изправноста на свързване за да няма изненади от друг тип.
×
×
  • Create New...