Jump to content

6umahera

Members
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от 6umahera

  1. Малко е лошо качеството на видеото но се вижда че и в сегашни времена може да направи смешни някои SUV-ове (паркетни)..... Също така и....
  2. 6umahera

    Задни пружини А8

    Мисля че са заводски но може би ще трябва и амотресиори да са комплект.
  3. 6umahera

    Задни пружини А8

    Здравейте колеги,да питам и аз нещо в темата на колегата като се извинявам предварително.Значи и ние наскоро си купихме а8 д2 4,2 фейса,но се оказа че ни е много ниска,постоянно се надигам от седалката като видя някаква по висока гърбица и се прибирам по най-заобиколния път до вкъщи(където няма или са по ниски гърбиците.Като цяло и аз имам газ така си дойде но отзад е много малко по ниска от предницата. Та мисълта ми е до колкото съм разучил тези наши коли имат четири вида окачване(моята разбира се е с ниското)искам да се вдигне отвсякъде да е по висока макар и да стане по неустойчива при голяма скорост.Видях преди време една доста дигната и то с гуми като мойте 245/45/18 и да ви кажа и стойката и беше доста добра. До колкото разбрах окачването на 2,5 ТДИ фейса е високо и става и за 4,2 фейс.Някой запознат ли е дали е така,и дали от 3,3 ТДИ или др. е високото.???
  4. Колеги НЕ ХОДЕТЕ ЗА НИЩО НА СВЕТА ТАМ:http://www.izmami.me/tурбо-сервиз-мастер/ от пореден се опарил........
  5. Дали някой го е правил на задните или има клип,защото може би е по трудоемко....
  6. На газ работи перфектно, но на Бенин си прекъсва още с първото палене като в ниските обороти най се осеща все едно поне два цилиндара не работят.Пробвах с добавка за почистване на дюзи и системата(BARDAHL)но ефект голям няма.Сменен е и бензиновия филтър но без ефект .Като карах зад колата онзи ден забелязах че подпушва на моменти за кратко и само на Бенин. Колеги давайте съвети от какво може да е.Ие.Иска ми се да я оправя преди да стане влажно и хладхладно . предварително ю Благодаря.
  7. Каква добавка да сложа преди на др. коли съм слагал REDEX,и аз имам съмнение за дюзи,къде ги чистът добре...
  8. Здравейте колеги,имаме а8 д2 2000 4.2 (310)и има едно прекъсване на работата на двигателя на ниски обороти най се усеща сутрин при първо палене на бензин,има газ с течна фаза и много странно като е на газ мотора няма прекъсването и двигателя работи по добре.А от вчера почна и като е топъл мотора преди да прехвърли на газ да прекъсва и то доста(на бензин).двигателя е обслужен напълно и смених всички свещи с нови NGK,но проблема остава.Правена е диагностика но не може да се хване там.Дайте съвет от какво може да е.Или някой читав сервиз в София където познават добре тези мотори...Благодаря предварително
  9. Здравейте колеги, предварително се извинявам на колегата че ползвам темата му но и аз имам нужда спешно от сервиз за скорости където правят и мултитроници в София.Ще съм много благодарен ако някой ми посочи сервиз където разбират.
  10. Продавам на части A6 C5 2.4(2001) и 2.5(1999) ТДИ ниски цени Моля звънете на телефона:0899771660-Вени
  11. Извинявам се че ползвам темата на колегата,но да споделя и аз,премахване катализатори и поставяне на тяхно място резонаторни гърнета,колата е А6C5 2,4(170)2002,и от както ги махнаха пак си свети CHECK-а,като от време на време сам гасне,както и светва пак.Няма ли къде в София да има кадърни майстори да отстранят такива неща.(Иначе след махането не съм усетил промяна в вървежа или шума).Махнах ги защото светеше CHECK-а,но полза никаква .Ако някой е минавал през подобен проблем да сподели,Благодаря предварително
  12. 6umahera

    Автопилот А6 Ц5

    Здравейте колеги,предварително се извинявам че полвам темамата на колегата,но искам да питам едно малко тъпо питане...копчето FIX ми е ясно.но това което се плъзга- на дясно изключва а на-ляво за какво Е?
  13. 6umahera

    Смяна на ходова част

    Аз гледах това,ако някой е слагал да каже как е.....http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%937848184/14-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8-%D1%83%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%87%D0%B8-audi-a4-b5-a6-c5-vw-passat-atec-germany
  14. 6umahera

    Предно стъкло

    Дори и втора ръка,оригинала си е оригинал,дори и да стане нещо поне няма да те нареже. za ОРИГИНАЛА
  15. еми това е мн хубава естра но при мен не преработва защото не се изключва екон,и се чудя защо ли Помагаите които знае,на какво се дължи :flehan:
  16. Колеги искам да използвам темата на колегата(да не пускам нова),да питам нещо:това за този негревател като е под 5 градуса го разбрах,но проблема е при мен че като пусна климатроника дали за топло или студено постоянно ми свети бутона екон,и за да работи ефективно трябва да натисна бутона да върти вътре въздуха иначе на гасне.Някои имал ли е подобен проблем.Климатроника е обслужен.
  17. а някой знае ли каде може да се купи оригинално или аналог,но поне да е същото на размер,че аз кадето тарсих ми предлагат някакви измислени и ъглите са по заоблени и става нещо мн грозно кат се сложи седи празно някак си по-малко иначе става.
  18. Лошото е че се бръкнах преди 30000км за всички неща и сега колкото и да обичам вс да ми работи по колата неми се дават излишни 200 кинта.А също да питам особено сега зимата дали ниската работна температура на двигателя може да има по нататъчни последици за мотора и или др. освен по-големия разход
  19. Какво стана колега смени ли термостата,че и на мен ми предстои токова нещо и незнам дали да се захващам,но в Сф ми искат 200лв за смяната :stupid:
  20. Проблема е решен:човек който ги прави тези аудита и WV от 20год,стаж зад гърба–въздух(от незнаещите МАЙСТОРИ)които смениха горивния филтър,и незнаят спецификите да обезваздушат и да губят о-прастенче на клапана на филтъра и ми взеха сумати пари,и ме насочиха че ГНП е за смяна(някакви страшни цифри)и т.н Проблема Решен! Внимаваите кои ви пипа по колата особено самозванци! Благодаря все пак за инфото,наистина този клапан дава ядове,остана само него да сменя че нямаше наличен нали е отделно от филтъра и струва 50-60лв ,а филтъра смених с(манн)нешто такова има беше 68лв. и сега всичко е О“К
  21. Здравейте, моля за спешна помощ. Смениха ми горивния филтър и колата вече не иска да пали. Моля помогнете ми че колата ми седи на пътя и не зная какво се случва. Става въпрос за АУДИ А6 Ц5 2.5 ТДИ/АФБ. Обезвъздушена е, но върти все едно няма гориво. Моля да ме насочите към някои работещ сервиз или предполовения от какво може да. Надявам се на подкрепа.
  22. И аз с 2.5 ТДИ А6 С5,не става отпред по малка от 16-ка(железарки) :zustimm:
  23. Колега,ако съм разбрал правилно това е насочено към моето мнение,но все пак искам да ти кажа да прочетеш заглавието на темата а именно:Мнения за Ауди А6 2.5 ТДИ,а не за чипосване... :hilezh: :hilezh: П.С. Ако говориме за чипове значи и аз мога да залепя едно червено(I).... :hilezh: :hilezh:
  24. Здравейте колеги,Аз карам такова от почти година,и искам да кажа на колегата няколко мои впечатления:значи наистина приготви като го вземеш 2000 бона за конссумативи и ако има по предницата нещо-като първо.После този мотор си е 6-так(някои хора май искат само да мирише испаренията на нафтата :hilezh:/> )харчи си поне 10-11 градско(ръчка).Еми да ти кажа май тва са минусите по моите наблудения за сега,а иначе кефа е голям усеща се силата на 6-така и то на дълго оше повече,аз и жената като трагвахме за Созопол таз година го взехме за 3 часа от Шела на Цариградско до Бургас и то като е карала(жената)с едно спиране и ни надмина само едно БМВ 750. Така че с две думи искам да кажа че са добри коли и мотор като цяло разхода е по голям ама няма как,за да ги изяждаш такива отворковци с същото купе ама 1.9 тди и разни Баварки и др. това е цената.Незнам дали съм късметлия но освен косумативите и малко по предницата не сам давал за др. освен за нафта,и въпреки че ги плуват доста хора мисля че няма лоша кола,има неподдаржана!!!! От мен голям+ :zustimm:/> :zustimm:/> :zustimm:/> Стига да е читава взимай и не го мисли.
×
×
  • Create New...