Jump to content

mili 75

Members
  • Мнения

    2093
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    АУДИ А6 С7

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

3466 профилни разглеждания

mili 75's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, спря да ми се появява менюто на телефона на големия дисплей като ми звънят или набирам. Звъни си иначе, но не виждам менюто, остава си на радиото например. Ръчно мога да го дам от копчето TEL, и после като свърша разговора пак трябва ръчно да го върна на радиото. Не мога да си спомня какви настройки съм пипал, та ако каже някой ще съм му благодарен.
  2. И какво й е на помпата сега? Какъв е проблемът?
  3. С маркуч ги лекувам аз всички такива тръбички за вакуум, ако това имаш предвид.
  4. Между 4 и 5 литра. Не повече. Тука всички слагаме Феби и нищо не се е счупило по кутията от маслото.
  5. mili 75

    Дестско заключване

    Защо не пробваш да извадиш 512. Дай му 2059 да видиш какво ще стане.
  6. Да натам се ориентирай, има ремонтен комплект, едни къдрави гарнитури и една метална планка в основата, която май не влизаше в ремонтния комплект. Обаче разглобяването е много.
  7. mili 75

    Губи антифриз

    При 2,0 тди имат конструктивен дефект и масово пукат глави, така че не нужно да се е случвало нещо.
  8. mili 75

    Губи антифриз

    Най тежкият вариант е спукана глава, гарнитурата е песен. Трябва да се свали да се види. Има там някакви процедури за тест на изгорели газове в антифриза, ама трябва да поразпиташ.
  9. Да, това е в сферата на научната фантастика малко. По-вероятен е филмът с вътрешната накладка, както вече предположихме няколко човека.
  10. Може отвътре да са износени повече и да не ги виждаш.
  11. Мерси, ще ги питам за такива, защото и аз пазарувам от там с отстъпка.
  12. Аз затова питам, че бях взел преди някакви Мейле, по спомен, за предни дискове и така се бяха изкривили, че ми отровиха живота от вибрации при ускорение над 100 км/ч, най-вече се усещаше като се нагреят. Сумати нерви изхабих, баланси, смяна на вътрешно каре, въртене на гуми и т.н., докато започнаха да тресат и при спиране и тогава разбрах, че е от дисковете. Та сега искам да разбера, кои са най-читави от афтърмаркетите.
  13. А тези Текстар за предни удачен вариант ли са?
  14. А като цена качество, каква марка дискове бихте ми препоръчали, че и аз съм за смяна вече? Пък не ми се наливат някакви големи суми за оригинални дискове на 15 годишния кош.
  15. То дебитомера е само едната страна на монетата, както ви го е писал и Стефан по-нагоре, като нямаш компресия, пак няма да стигнеш единиците.
×
×
  • Create New...