Jump to content

snooperchi

Members
  • Мнения

    107
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 8pa 1.9 TDI 2007

Контакти

  • Website URL
    http://

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

snooperchi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. snooperchi

    Audi A3 8P - VCDS

    Здравейте момчета, имам един въпрос. Каква беше последователността при кодировка, след смяна от нормален към мулти волан (съответно и модул) , че да изгаснат тия ESP и Steering Wheel жълти лампи ( Спомням си, че май имаше някакво кодиране в двигателя ли, какво беше... ,но не мога да се сетя точно ) Изключителният колега bsdnikolov ми беше подшушнал преди много, много време, но колкото и да чета многото приятни страници изписани с него... нищо не намирам.
  2. Перфектен инструмент за премахване на интериорни пластмаси, радио, капачки и за какво ли още не. 12 инструмента за премахване на Радио, щипки на врати, панели и всякакви интериорни пластмаси. За контакти тук, на лично или на 0999 999 609 - Иван Целият комплект - 12 части - 22лв. Имам и само самите лостчета - 10лв.
  3. И цена 130лв с щипки за махане на радиото! + 18 месеца гаранция от мен!
  4. Има налични и 8 пинови и 12 пинови. Цената е 120лв с 6 месеца от мен гаранция. Писал съм ти лично.
  5. Продавам и лост за автопилот - > Снимка 1 Снимка 2 8P0953513D Цена: 150 ( възможен лек коментар само за сериозни )
  6. 2бр. Пластмасите са в перфектно състояние и двете. За контакти и въпроси - тук на лично съобщение или на тел. 0887007446 - Иван Намират се във Велико Търново. Цената за брой - 130лв! Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3
  7. Въпросът е, че при мен като взех колата го нямаше това. Сега, след 27,000км за няма и година някак си по-шумна я усещам. Та реших да попитам, защото видях темата.
  8. По отношение на тази въпросна мека връзка, възможно ли е да е спукана леко някъде, защото след 100км/h някак си по-шумен ми се струва мотора. Повече го чувам. Дали е възможно да е спукана някъде или нещо такова? Някакви такива симптоми да е забелязал някой от вас? ( извинявам се, че ползвам темата на колегата, но така и така е свързано с генерацията... та реших да питам дали не е някъде от нея проблема с по-шумният двигател ) Всичко е обслужено - масла филтри... утре сменям и ролки с ремък.... та да си питам.
×
×
  • Create New...