Jump to content

BLADE666

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI S4 B6

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

BLADE666's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Собственик съм на автомобила от 3 години. Поръчан е от Швейцария и аз съм трети собственик. Колата е в изрядно техническо състояние. Има пълно авто каско, гражданска и технически до края на октомври, плюс годишна винетка до март 2020г. Километрите са реални. Автомобила се използва ежедневно. Продава се в комплект зимни и летни гуми, който са за 18" лети джанти от снимката. Салона е бежов кожа с алкантара. Лайсните по вратите и таблото са от истински карбон. Автомобила няма газова и никога не е имал, но може да се направи. Колата е Декември 2004. Може да се направи преглед в всеки сервиз от вас. Цена 13500 лева. Телефон за контакт и повече информация 0889 250 178
  2. Здравейте Колеги, Търся си електорнен захранващ модул за управлението на захранването със код: 8E0 907 279 F. Прикачил съм и снимка. Очаквам предложения и за предпочитане е от София лично. Благодаря предварително.
  3. BLADE666

    Yatour YT-M06 Кабел

    Здравейте Колеги, Търся си кабел за Yatour YT-M06 за Concert 2. Моят се развали и от чужбина ще почакам за нов. Ако някой има наличен кабел, моля да пише Благодаря предварително!
  4. Благодаря отново но защо да пропусна този тип двигател? Изпадна ми една много хубава А6-ца с всички възможни екстри+куатро и срахотен кожен салон. Двигателят е 180 коня не 150.
  5. Добър ден. Нов съм във форума но карам Ауди от доста време. Минавам на въпроса, търся си А4 или А6 но не знам какъв двигател да си избера. Знам че повечето от вас имат голям опит и ме интересува кой точно двигател да избера за модел след 2000 година. Какви дефекти да очаквам и какви възможни проблеми, кой да избягвам и в кой да се целя. Благодаря предварително и весело посрещане на новата година .
×
×
  • Create New...