Jump to content

mirkovich

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

mirkovich's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ! ! ! Внимание! ! ! Предлагам Ауди А4 S-LINE 1. 9 ТДИ Б6. Автомобила е само за ценители на марката'' Ауди'' . Возилото е в Топ състояние. Цялата ходова част на автомобила е с оригинални носачи и тампони на'' ауди'' . Колата е със чисто ниви накладки отпред и отзад както и дискове на около 80%. Нов алкумулатор в гаранция. Чисто нов съйдинител, сменени са и маркучи на спирачките. Ауди е напълно обслужен. Обслужена и профилактирана турбина за по дълаг живот(нещо което е рядкост някой да го направи), сменени са маслата на скорости, хидравлика(всички видове масла), сменени са и всички филтри на колата заедно с маслото на двигатела на посочението по горе км. ремъците и ролките са сменени преди 20000км. Направен е и реглаж преден-заден мост, напълнен климатроник и всичко по колата работи. Нови лети гуми с азот, и нови зимни гуми. Ксенонови фарове с S4 ефект. професионално затъмнени стъкла в гаранция. Аудито е с чип тунинг, генерация и филтер Мощността му е 170к. с. Платено е ГО, преглед и каско за настоящата година както и годишна винетка. Автомобила се поддържа от качествени механици от '' porshe'' София. Колата е без никакви забележки освен много леки и малки козметични такива от камъчета. Возилото е с пребоядисан черен таван (ефект панорама)и пребоядисани лети джанти в черно за по добра визия и сходство с повечето черни елементи който притежава Ауди. Возилото е пастирано за да предпазва боята и лака от UV лъчите. Първи собсвеник за България съм аз. Закупена е от Италия 1-ви собственик като същия е поръчал возилото по свой вкус с цветен бордови комп. телефон и рекаро салон. Моля само за сериозни обаждания. Давам също и повече информация на посочения телефон. 0883512018 Пробег:166100км. Цена 9500лв.
  2. ясно колеги разбрах точно това което ми трябваше,благодаря ви много там ще го направя.Дано само сичко ми е наред и съидинетела най вече за да достигне колата максималния въртящ момент от чипа.(говориих с него каза че на коли които неса им хубави съидинителите и прескачат намалява малко въртящиа момент).
  3. мерси много колега хареса ми отговора но като цяло за конете немисля че от чип може повече от 35 нали така иначе си прав.
  4. извинявам се предварително ако не е мястото тук на темата.Колеги мисля да си сложа чип тунинг в VRPerformance.net или при ADLER-AUTO и искам само някой който е слагал в тези 2 места да изкаже мнение .благодаря предварително.
  5. Професионално пастиране и полиране на автомобили: Възстановявам и поддържам блясъка и боята на вашият автомобил с професионална обработка на лаковото му покритие! Информация за пастиране и полиране,за процедурата: След вече измитият и чист автомобил,започвам детайлно почистване на детайлите за отстраняването на всяко едно петанце и прашинка,това се прави на зони непосредствено преди обработката на определения детайл, за изключването на каквато и да е възможност да се появът прашинки на предстоящият за обработка детайл.Следва нанасянето на висококачествена полир-паста,коята има за цел да отстрани дефектите по автомобила(драскотини,петна и всякакви несъвършенства на боята).Друга важна стъпка от процедурата е нанасянето на друга полир паста, която подхранва лака и боята,придава безупречен блясък,създава изцяло нов слой на лаковото покритие който пази от слънце,мърсотия и луга.Постигнатият ефект се запечатва и остава за дълго време. Но това не е всичко, продължавам обработването с почистване и запечатка на всички външни пластмасови и гумени елементи на автомобила,почиствам джантите и добавям блясък на гумите, за да има един изцяло завършен вид на автомобила и всичко да блести като ново. Важно: Материалите които използваме са високо-качествени и при тях ефекта на сваляне на слой от лаковото покритие както при някои от пастите,категорично отсъства. Обработката може да бъде: -пастиране и полиране: обработка на всеки един детаил от вашия автомобил за премахването на драскотини,и други несъвършенства на автомобилът(в зависимост колко са дълбоки),след което полиране за допълнителен блясък и запечатване на постигнатия ефект.Процедурата се използва най често за издраскани,захабени и избелели от слънцето автобои. -полиране: освежаване,подхранване и създаване на нов слой (при избелели коли от слънцето) на лаковото покритие и придаване на безупречен блясък на всеки един детаил на вашия автомобил и запечатване на ефекта.Методът се прилага както при избелели автобои,така и при ново боядисани автомобили без или с малко забележки по боята. Желателно е автомобилът да бъде измит непосредствено преди неговото пастиране,ако се налага автомивка на автомобила,цената е с 15лв. по-висока. Цени: Лек автомобил : автомобли с малки размери-100лв седан , хеджбек - 110 лв. седани с размера на комби се причисляват към 120лв. комби - 120 лв. мини ван: 140лв. Джип : 150 лв. В цената са включени всички необходими материали и крайното почистване на джантите и третирането на гумените и пластмасовите детайли по автомобила. Желателно е автомобилът да бъде измит непосредствено преди неговото третиране,ако се налага автомивка на автомобила цената е с 15лв. по-висока. Очаквайте снимки! За контакти: Мирослав Якимов тел: 0883512018 адрес: гр.София
  6. ок ще го провера това,но попринцип като начин на обслужване да си кажеш мнението на около 8,9хиляди масло и всички филтри или на 5000 вуздушен и горивен след още 5000 маслото и сички филтри вече.
  7. ясно колега мисля че имам такъв човек.Но ми стана странно защото до 5000км ми остават още около 300км а тези 27 дни и 2000 сервиз ми е трудно да разбера...мерси все пак.а да питам ина4е на около 8,9хиляди сменям маслото заедно с всички филтри,защото някои казват на 5000 вуздушен и горивен филтер.
  8. колеги ако може да ми помогнете да разбера какво точно означава това предполагам че наближава обслужване но нз,някои ако зане ще бъда благодарен да сподели.АУДИ-а4 1.9 тди Service 2000 27 tagen(дни)
  9. здравеите колеги имам малук проблем,имам ауди а4 2002г с телефон но на практика е неизползваем защото незнам каде да го свуржа.ако някои знае да ми каже каде е буксата.
  10. mirkovich

    Audi A4 телефон

    колеги искам да попитам на ауди а4 2002г буксата за телефона каде се вкарва,за6тото кабела виси и незнам каде да го сложа.благодаря
×
×
  • Create New...