Jump to content

mitache

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от mitache

  1. то и едно жужене се чува постоянно, не е добре. скоро я бях сменял, но беше някаква от морга. точно един месец и на един завои като засвири, още не е спирала. за смяна си е мисля. но пък волана ми не е станал по твърд по принцип.

  2. здравейте, имам ауди а6 2.5тди 2000г, което здраво свири при вуртене на волана. очевидно хидравличната помпа е за смяна. гледам из нета разни цени, но не съм много запознат какво и от къде да си купя. оригинална колко струва, някои има ли представа ? мисля че, частите които са механични по колата е добре да са оригинални.

  3. здравейте колеги, на моето ауди а6 2.5ТДИ 2000г ми излезе днес на таблото като дам на скорост ''Service in 2000km'', нямам такива ин1 ин2. Маслото е сменeно преди 1000км. Има ли от какво да се притеснявам дефакто, или просто не е занулена?

  4. здравеите колеги. имам ауди а6 авант 2000г. със стандартно CD, тоест чете само аудио формати. гледах разни снимки на монтирано друго CD, стои много грозно. сърце не ми дава да разбия фасадата заради mp3-ките. някои ако може да ми даде някаква идея какво да направя по въпроса, ще съм му много благодарен. пробвах със трансмитер, просто качеството е ужасно.

  5. здравейте колеги. не видях подобна тема във форума, затова пускам нова. значи светва ми лампата за маслото(лампата на аладин) в движение за известно време. на следващо палене не го прави. не е постоянно, през 1-2 дни се случва. маслото е сменено преди няма 500км, а беше сменено защото светна преди това. от какво може да е, някой има ли идея??

  6. Имам проблем с турбото или по точно отказа докато карах. Включи се след като смених ръчно предавката, колата е автоматик. Подлежи ли на ремонт турбото, ако може да ме ориентирате и за цени. аудито е 2000година. работи като чист дизел в момента.

×
×
  • Create New...