Jump to content

Lightning Mcqueen

Members
  • Мнения

    71
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B8 2.0 TDI, 2009

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Велико Търново

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Lightning Mcqueen's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За дръжката ми е ясно. Проблема според мен е в жилото. Мисля че са се скъсали няколно телчета от него и създават голямо триене вътре в кожуха на жилото. Трябва да се смени, но за тази цел май се свалял и калника?
  2. Предия капак се отваряше изключително трудно. Ето го и резултата - счупена дръжка. Ключалката май е добре. Набедихме жилото. Някаква инструкция за смяната му? С подръчни средства все още може да се дърпа за да се отвари...
  3. Днес ми направиха обслужването, масло, ремъци, филтри - всичко. Почистили са и дроселната клапа и интеркулера, които са били омаслени. Уви изминах едва 5 км. и светна проклетата лампа „check engine“ - грешка в дроселната клапа. Бях почти я забравил, не беше се появявала 2 седмици. Не е проблема в смяната на клапата - бих го направил веднага. Проблема е в маслото, което така или иначе пак ще омаже всичко и ще ни върне на изходна позиция (може би). Кажете кво да правя? Мяйстора предлага - да наливам някаква добавка ...? ( A4 B8 Avant S-line, 2.0 TDI (143 Hp) 2009 г.)
  4. Днес ми направиха обслужването, масло, ремъци, филтри - всичко. Почистили са и дроселната клапа и интеркулера, които са били омаслени. Уви изминах едва 5 км. и светна проклетата лампа „check engine“. Бях почти я забравил, не беше се появявала 2 седмици. Не е проблема в смяната на клапата - бих го направил веднага. Проблема е в маслото, което така или иначе пак ще омаже всичко и ще ни върне на изходна позиция (може би). Кажете кво да правя? Мяйстора предлага - да наливам някаква добавка ...?
  5. И колко ти струваше? - да съм подготвен
  6. Диагностиката не показа никаква друга грешка освен съществуващата вече за проблем в дроселната клапа. Колегата не изключва хипотезата светкането на реотанчето да е свързано с дросела. Тази седмица най-накрая се надявам да се случи почистването му, като за начало...
  7. Няма нужда от видео - взимаш универсалната панацея WD 40 пръскаш в опорите на отворената капачка и си готов. Днес го направих. Прибраха се сами веднага. Нема грешка - действа!!!
  8. Честит Никулден! Хайде сега да видим жена ми Николина какъв "подарък" си спечели тази вечер. Малко след потеглянето започнал да мига реотана. След рестарт лампата угасва. 5 км. градско и пак запалване - без проблем. Много или малко ракия трябва да изпия за да преглътна буцата заседнала в гърлото?
  9. Благодаря за инфото. А пък тия от Порше ако не са се пошегували (за въздушната струя) то да вземат да се занимават с нещо друго. Пълен смях. Те ли ще дойдат да ми духат отпред при градско каране. На предното ми Ауди - В6 пръскачките си бяха изправни и никога, ама никога не са оставали незатворени...
  10. Здравейте, По една или друга причина пръскалките на фаровете ми липсват. Мисля да се премиря с липсата на тази екстра и занапред, по-скоро ме тревожи факта, че когато системата се задейства капачките остават отворени. Трябва ръчно да ги натисна за да се приберат. Какво е нужно да се направи за да не се отварят капачките изобщо? Благодаря
  11. Не разбрах - в крайна сметка реши ли се проблема?
  12. Здравейте, Ъпгрейтнах се: A4 B8 Avant S-line, 2.0 TDI (143 Hp) 2009 г. Естествено се появиха и първите проблеми и въпросчета: Светна „check engine“ за дроселната клапа. След като изтрихме грешката се появи пак след 2-3 км. На другия ден я нямаше, после след 3 дена пак се появи – пак изчезна и т.н. Но предимно я нямаше… Тази седмица ми предстои обслужване и мисля да препоръчам и едно чистене на клапата – като за начало. Имате ли някаква друга идея по въпроса? Освен това бих искал да узная: - Как се сменя показанието за среден разход на горивото от km/L на L/100km? - Как да сменя езика за гласови команди от италиански на английски? Много ще съм благодарен на някъкво съдействие!
  13. Аз съм голям глупак. Сега си прочетох анонса в началото. Написал съм "тампона на съединителя" но имах впредвид тампона на ск. кутия. Извинявайте.
  14. Няма ли някакъв шанс да мина тънко - само с този тампон дето каза майстора или да забравя
×
×
  • Create New...