Jump to content

donpetkov

Members
  • Мнения

    65
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно donpetkov

  • Рожден ден 7.12.1973

Друго

  • Kaра
    A4 B5 Avant quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

donpetkov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ето и снимки: Изронените зъби......... По скоро може би са изпилени от нещо, При замяна на този венец,маховика може да се ползва.
  2. Продавам демпферен маховик за Audi A4 avant quattro AFN. Този маховик го свалих от моята кола поради изронени зъби на венеца.Маховика не тресе може да се кара още дълго,ако се подмени венеца.Автомобила е на 120 000км,предполагам че и маховика е толкова.Марката е "Sachs" Цена: 150лв. 0885 417206 Бисер/София/Младост-1
  3. И аз така го възприемам,но кожа без подгрев ми е меко казано странно. Имам в предвид като е правена поръчката за тази кола и е доплатено за кожа, ми е странно собственика да е отказал подгряването заради малко пари отгоре на всичко което е заплатил за екстрите. Сложил е кожа,парктроник,навигация и др. .............................. Дали защото я е карал в Италия,по-топъл климат ?незнам....
  4. Здравейте колеги, имам А4 Б5 авант куатро 99г, с кожен салон който не се подгрява.Миналата зима ми беше неконфортно в нея докато се климатизира купето,и сега тази зима се замислих дали има някъде бутони които не ги виждам.Това което съм виждал до момента,са инсталирани бутони най-долу в ляво и дясно около дисплея на климатроника.При мен там няма нищо,и се чудя може ли да са на друго място? Колата има доста екстри,всъшност май само това няма,а и шибедах. огледалата сами се подгряват при под 5 градуса,но седалките...... Другият ми въпрос относно предните колонки между предно стъкло и врата,там от вътре е облицовано с плат който при мен се е отлепил и започва да провисва грозно.Как се оправя този проблем? Бисер Петков
  5. Продавам чистачките защото не стават за моето Ауди,за мен трябват от типа"retro fit" тези за рамо с формата за кука: Чистачките съм ги купил от "Метро"дълги са по 51см. 2бр.на цена от 24лв. за една. Тези чистачки стават за рамо от този тип: и са с такова захващане: Цена за двете,25лв.чистачките са чисто нови,но изхвърлих опаковката. Бисер Петков/0885417206-София
  6. Благодаря ти, утре ще пробвам.Ако се справя ще напиша как съм се справил. С пожелания за приятна вечер на всички.
  7. Благодаря ти, чел съм тази тема,но не става ясно и там. Те колегите си разглабят половината конзола за да махнат пепелника. При някои се получава чрез издърпване,но мисля че е за преди facelift модела.
  8. Колега така ли да си помогна и с моят пепелник.Не може да се затваря вече.Пуснах тема,но нокой не даде адекватен отговор?
  9. Ей голяма мизерия, никой не дава адекватно мнение. Кажете къде се събирате тази седмица в София,за да докарам колата и някой да я погледне?
  10. Не ми се пробва ей така да видя какво ще стане.Иска ми се по-подробно насочване към проблема,като например; -първо натиска се тук...... -второ ще се отвори нещо си.... -трябва да направиш еди си какво....и т.н. Благодаря Виж дали има някаква счупена пластмаса която пречи,или нещо подобно е може би мислене в правилната посока.
  11. Никой ли не е имал този проблем? Поне някой може ли да обясни как се вади цялото чекмедженце?
  12. Не знам как да го извадя, а и не ми се човърка след като не знам дори как работи механизъма. Може би е най-добре ако има някой от София който е разглобявал такъв пепелник да го погледне. В автомивката не са вадили целият пепелник,аз бях там.
  13. Благодаря ти,но не е това. Не пречи самият пепелник/той си кликва в леглото чудесно/, нещо опира на цялото чекмедженце като стигне до някъде/както се вижда от видеото/. Много опити правих,и не се вижда къде опира.
  14. Здравейте колеги, бях на автомивка и там ми отвориха пепелника да го почистят и не може да се затвори повече. Аз не го ползвам,и никога не е ползван,но ето че се случи.Преди съм го отварял понякога и не е имало проблем,отваря и затваря с лекота. Дали някой е поправял подобен проблем,и да сподели как се е справил? Ето и видео:
×
×
  • Create New...