Jump to content

near

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Контакти

  • ICQ
    157547401

Персонална информация

  • Локация
    sofia

near's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. near

    Давате ли си колите

    давам я на всички с изключение на мъжа ми, защото той се опитва да и извади душата )) иначе това е само една кола...застрахована при това ))
  2. току-що разбрах , че за превишена скорост от 40- 50 км/ч отнемат 12 точки !!! значи със сигурност оставам без книжка...аз имам общо 6 - как ще ми вземат 12?? може би трябва да направим отделен форум за такива, които имат Ауди, ама нямат книжка))) Може да почнем да ги разпродаваме на части )))
  3. добре де, и аз съм на път да ми вземат книжката, ама май не съм наясно със ситуацията)) за калко време ще съм без книжка? може ли веднага да се явя на изпит и да не оставам без книжка???
  4. Без коментар...Прочетете за какво става въпрос и гласувайте по съвест.... www.gradinata.hit.bg
  5. near

    Айде пак паднахме

    стига де, не толкова гадно, играха момчетата, стараха се, ама както винаги ни порязаха аз такова чудо не очаквах...тъпия съдия даже взе да си изпуска картоните, не смогваше да ги вади и прибира...голям изрод
  6. моята кола също беше нов внос и за да мина КАТ, трябваше първо да ида в данъчна служба и да платя пътния данък...това не означава ли, че колата ми е декларирана, пак ли трябва да ходя? но по-интересното беше, че като ми въведоха ЕГН-то, се оказа, яе ми се води още една кола, която аз съм продала преди около 2 год. Какво да направя за да не ми се води вече?
  7. near

    5:0 + 0:2 = 7:0 ..... koshmar !

    ужас...ужас ти казвам, нямам думи( а нашите момчета дето заминаха там да гледат на живо и да ги аплодират, да имаме яка агитка снощи казаха, че искат да си идват... ама нали сме върли фенове...все някой трябва да вика и на другите 2 мача...
  8. всичките ремонти ми ги правиха в сервиза в Княжево....те купуваха и частите ...
  9. ето ви малко цени и от мен, вчера направо свят ми се изви :roll: простете ако сбъркам името на някоя част) цените са за А3: хидравличен обтегач - 185 лв (Юнитрейд) водна помпа - 94 лв (Юнитрейд) тампони на макверсони - 30 лв/бр биалетки - 17 лв/бр канален ремък - 31 лв обтяжна ролка - 135 лв паразитна ролка - 30 лв ролка на обтегача на каналния ремък - 30 лв труд за гореизброеното 160 лв кажете сега много ли съм се набутала??
  10. near

    BLAGOTVORITELNOST

    RED AUDI, нека тогава да действаме веднага за лекарствата...имам вече готови в багажника на колата, докато не са ми я разбили пак, да ги занесем. Предлагам да се видим и с фармацевта или някой, който отговаря за зареждането, да каже какво е най-спешно и да действам...Говорих с някой хора от фармацевтичния бизнес, всички са готови да дадат)
  11. near

    BLAGOTVORITELNOST

    много се радвам, че дискутираме тези проблеми...с радос бих помогнала с каквото мога! първото, което ми идва наум е, че мога да организирам дарение на лекарства, ако имат нужда от това....или за всичко друго, което се сетите съм готова да помагам
  12. ееее, браво тва много ми хареса...обещавам да го пробвам и то скоро....и без това ме спират през ден най-после ще им говоря нещо смислено...че досега все им разправям, че съм в първите месеци на бременността и ми е лошо, нещо ме боли много и бързам за болницата....щото няма кой да се погрижи за мен....сама съм...ит.н.
  13. near

    Predlojeniq i globi!

    ако това е вярно, за един ден каране в София (обикновенно минавам 60-70 км дневно), гонейки спешни задачи (а те почти винаги са такива), ще отнеса толкова глоби, че ще се наложи да си продам колата
×
×
  • Create New...