Jump to content

a.m.d.

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно a.m.d.

  • Рожден ден 27.01.1987

Друго

  • Kaра
    Audi 2.6 Quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    shumen

Последни посетители

1007 профилни разглеждания

a.m.d.'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги искам да попитам кой и къде може да ремонтира стопа на аудито ми? Моделът е А8 д3 става въпрос за задния ляв мигач диоден е и мигс слабо и понякога не мига и не всички диоди мигат. Ел техник ми каза че проблемът е в диодите не в управлението. Та въпроса ми е кой може да го ремонтира да не купувам друг че не са никак евтини.
  2. а от къде мога да си ги купя.Ако може да ми кажете ще съм благодарен.
  3. Не колега за тази от горе и от доло на колектора две големи (къдреви).Горния пластмасов капак и долния.
  4. Здравейте колеги.Интересува ме някой от вас сменял ли е гарнитурите на корпуса на колектора на 2.6 v6? Понеже не можах да намеря нито в текдок нито в етка.Мисля си че са целите корпуси.Самата гарнитура ако существува такава би трябвало да изглежда като опръстени. Моля ако някой е сменял да сподели понеже ми дърпа вуздух от там и си мисля че за това ми даржи високи обороти когато загрее. Благодаря ви.
  5. a.m.d.

    A4 Б5 гори ми еку-то

    Адаптация на еку-то направих смисъл на имобилайзера и колата запали.Пиновете към екуто ги проверих с крушка H4 да мога да ги натоваря има 3 маси и 2 плюса и нямат проблем масите по целия мотор и купе съм ги откачал почиствал със шкуртка и контактен спрей.Плочката на тпс-а беше местена чак болчетата са заоблени това значи не веднъж.когато не съм натиснал гаста ми показва 0 на вагкома на пълна гас стига до 81.2 макар чедросела опира чак до край.Не знам дали има значение километража но от близо месец се шашкаше постоянно показва каквото си поиска днес извадих буксата и самия четец от кутията имаше много окислено.Сега показва ок няма проблем.Но по късно ще я загрея и ще видя дали пак почва да вдига обороти.Оборотите почва да ги вдига като загрее 90 градуса карам още 10-15 минути и тогава почват аномалиите.Нешо се сгрява сигорно отпред в коша ,но не знам какво.
  6. a.m.d.

    A4 Б5 гори ми еку-то

    еми в ред не знам какво да гледам измит е като нов само тпс-а беше въртян с нз на какво положение да го сложа.преди време километража ми си скачаше на различни скорости примерно карам с 50 отива до 150 после до 200 но скоро не го е праволо.сменени са датчик на маховика,коляновия вал датчик на хол.не знам по кутията ще оказват ли влияние в/у тези проблеми?
  7. a.m.d.

    A4 Б5 гори ми еку-то

    Здравейте колеги. Имам един много голям проблем с моето ауди а4 с 2.6 мотор куатро. Първо ми правеше проблеми с оборотите менеше ги от 100 до 1300 след няколко пъти загасваше.Смених стъпково моторче чистих дросела,но нямаше ефект.даваше ми грешка 65535-двигателен кондролен модул-дефектен.Стигна се до смяната на екуто то е хела с вграден мап.Сложих новото еку обучих имобилайзера колата запали и работеше добре няколко часа.След което почна да вдига обороти когато е в движение на свободна дуржеше 2200 оборота спра ли на място се оправя.След това взе да ми мени оборотите и на место(2 дена горе доло каране)и отново гасне.Появи се отново същата грешка 65535 отново екуто замина.и сега вече не знам какво да правя не ми се търси друго еку и пак да изгори. Искам да чуя вашите мнения. първо мислех да вадя инсталацията да се проверява кабел по кабел. после се замислих за смяна на двигател с друг да НЕ е 2.6 може и тди,но не знам кои мотори стават за моята кутия. Помогнете не знам какво да правя. Благодаря
  8. a.m.d.

    Купувам EKU-HELLA

    Намерено.Темата е ключ
  9. Търся въпросното еку за ауди а4 2.6 95-та година може и да става от б4 но не съм сигурен. тел:0898606440 skype:aleksandar.dimitrov87 или на л.с.
  10. a.m.d.

    Ауди А4 2.6 гасне

    Смених екуто, но работата е същата.Направо не знам какво да правя <_</>/> ето PDF с грешката
  11. a.m.d.

    Ауди А4 2.6 гасне

    не просто когато върна гаста изключвам от скорост или натисна съединителя докато колата още е в движение гасне(понякога).Понякога пали малко по трудно първоначално и дава същата грешка или пали и загасва веднага,но не го прави често.
  12. a.m.d.

    Ауди А4 2.6 гасне

    надявах се да не се налага да сменям еку-то,но май ще трябва вакуума е здрав който влиза вътре всички са здрави гарнитурите на смукатела са сменени........Последното май е Еку-то
  13. a.m.d.

    Ауди А4 2.6 гасне

    Никой ли не знае?
×
×
  • Create New...