Jump to content

KidzoR

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно KidzoR

  • Рожден ден 20.01.1993

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.9 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

KidzoR's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. KidzoR

    Проблем с карета....

    Не го прави и всеки път..по принцип по вече прави на ляво но вчера ми се стори че направи и на дясно..само докато тръгва при пълен ляв или пълен десен праи тък тък тък и това е.. Един ми каза че може да е от вътрешно каре полуоска обаче гледам тука във форума пишат че вътрешно каре полуоска тракало ужасно и при ускоряване треперело аз нямам такива проблеми.... хмм колега на хидравликата какво може да има..
  2. Здравейте, проблема е следния при пълен ляв или пълен десен нещо прави тък тък тък тък смених външни карета ( и двете), но ефекта нулев, пак си прави същият звук ...от какво друго може да е ?
  3. Не несъм от София..едно момче ми каза че субуфера се е прецакал от сд то, не съм с оригиналния касетофон.. Възможно ли е това ???
  4. Ем пърка човек не знам не ми харесва нещо...от начало баса беше по добре...
  5. Мерси, колега..но дали на б5 е със същия размер и какъв взе точно..значи трябва да чакаме и други колеги да пишат дето са се злъбскали със сащия приблем...
  6. Здравеите, имам оригинален вграден субуфер, но нещо почна да не ми харесва и искам да го сменя (смисъл самата колонка само) обаче незнам размера му ако някои знае и е сменил или ремонтирал нека да ми помогне..Мерси предварително... П.С колата е ауди а4 б5 авант...
  7. Да да поръчал съм и преходници имам и задна линия даже и колонки има обаче много са прецакани и 4 те...П.С и оригинален субуфер имам в бахажника
  8. Ами дано да влязат щото съм ги поръчал днеска някъде из форума видях че някой колеги са сложили същите отпред.....
  9. Служители от Авал ми предложиха една друга по хубава комбинацийка http://aval-bg.com/car-audio/hertz/govoriteli/hertz-esk-130-1 тези за предни а тези за задни http://aval-bg.com/car-audio/hertz/govoriteli/hertz-ecx-165-5 кво ще кажете ?
  10. Само да ми кажете тези http://www.aval-bg.com/car-audio/hertz/govoriteli/hertz-esk-163l-5 ще пасват ли на ауди а4 б5 авант смиъл височината ще влизат ли във вратите няма ли да подпират ???
  11. Ами ако кажа че не съм от софия и в моя град няма Авал
×
×
  • Create New...