Jump to content

Ahaaa

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4 b7 q

Персонална информация

  • Локация
    sofiq

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Ahaaa's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Някой има ли софтуера VCDS 182 и loader за него? Ако може да ми го прати. Благодаря
  2. Дълга история... колата не беше карана доста време 2 3 години... и е взета от фирма с познати и така... и е купена нова от Порше Варна ...на диагностика са толкова.. Може и да има скрито покрито нещо през годините, но не ми се вярва... ползвана е да се карат някви шефчета на сам на там от време на време...
  3. Здравейте, Закупих си преди 4 5 месеца Audi b7 2.0 tfsi Quatro 2005 автоматична скоростна кутия. Успях да отстраня всички нормални болежки за този модел, безинова помпа за високоналягане, почистване на картера и цетката на маслената помпа, смяна на корпуса на масления филтър и т.н. бая мъка. Остана ми само проблема с кутията. Когато е на D работи нормално като превключа на N или P почва да дига обороти, смених висчки бобини и този проблем се по оправи в момента съвсем малко скача стрелката и тресе леко, но рядко. Когато вкарам на задна се замисля поне няколко секунди от 5 до 10 да кажем и рита доста здраво(доста е досадно бавното превключване). От 1 нагоре на D работи добре като само спирам на място се усеща едно ритане по-леко не мн силно като на задна. На S пък почти не се усеща като превключва. Смених миналата седмица маслото филтри и т.н., но проблема си оста можеби с една малка идея работи по-добре, но може и да си въобразявам. Най ме притеснява забавянето на превключване на задна доста време е понякога си чакам мин 10 сек. и със силен ритник превключва. Майстора единя (че бяха двама) каза че според него са клапани и няма се оправи от маслото, а др ми каза да се отърва от нея че можеби скоро ще замине кутията и че лошо положението. И ми казаха да я закача на диагностика за скоростни кути имало специялен софт за това да видя какво е състоянието. Та въпроса ми е имате ли идея от какво е, дали не е заминала тази кутия или може и да се размина с нещо по-малко като софт или клапани? И добавка: за съжаление, за колата не са полагани нужните грижи, половината от ремонтите са точно заради това, не са сменяли маслото редовно и не бяха сменяли консуматива на помпата за високо налягане, та за кутията със сигорност не са полагани никакви грижи. Колата е на 280 000к реални.
×
×
  • Create New...