Jump to content

ivovd

Members
  • Мнения

    113
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4/B5 '00 ARM

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Vidin

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ivovd's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Значи всяко едно радарче би трябвало да ги засича! Най вероятно са се маскирали някъде на "борче" и съм го приел за фалшив сигнал
  2. Здравейте, мобилната система TFR1-M на X-band ли засича или на друга честота? Питам понеже получих електронен фиш от месец юли, а нямам спомен радар детектора дали е отчел нещо или аз съм го приел за фалшив сигнал .
  3. Здравейте, при смяната на таблото ако се разполага и с ключа с които е работел имобилаизера дали е необходимо нещо да се настроива и обучава?
  4. Благодаря за информацията колега
  5. Мисля че съвпада, ето и снимка
  6. Колеги, понеже се оказа трудно да намеря километраж Jaeger и то в добро състояние, ислам да питам дали мога да го заменя изцяло със същото но VDO понеже като гледам буксите са еднакви цветове и еднакво разположени? И ако мога какво трябва да направя с имобилаизера в такъв случаи; дали може да се изолира софтуерно или по някакъв начин само тои да се прехвърли? Ето и снимки които ми изглеждат напълно еднакви.
  7. Аз имам проблем главно с оборотомера и километража, а имах предвит дали има разлика м/у дизел и бензин, 1.6 - 1.8 и т.н. или трябва да е точно като моя двигател. Благодаря!
  8. А има ли значение двигателя на колата или само трябва да е на Jaeger от А4 или А6?
  9. Здравейте, аз съм с табло с малкия фис на jaeger и километража не рабори правилно. След като го разглобих забелязах че стрелката е пукната, но не съм сигурен дали и мотирчето не е повредено. Искам да попитам от всичките табла ли може да се вземет стрелките и стъпковите моторчета или трябва да е точно jaeger? И таблата от А6 еднакви ли са с тези на А4?
  10. Здравейте, купих си Cobra SPX6700 и още нямам преки впечатления как работи и какво засича. Включих всички функции понеже никога не съм ползвал радар детектор и единствено POP режима писна за секунда снощи. Доколкото четох Ku-Band няма да трябва със сигурност. Неразбрах обаче функциите "Sefety Alert" и " VG-2 and Spectre" за какво служат и дали да ги оставя включени, както и POP режима има ли смисъл от него или дава много грешни сугнали?
  11. Здавейте, аз също съм решил да си взема и см се насочил към Cobra SPX 7700. Някои ползвал ли е този модел и накво ви е мнението за него?
  12. Здравейте колеги, днес и аз успях най - сетне да разреша проблема като укасих кабелите преди буксата. Благодаря на всички
  13. Аз мисля първо да проверя датчика на спирачната течност. Разбрах от един колега че и той прави проблеми и светва същата лампа. Някой знае ли как най лесно да го проверя дали работи нормално? При мен също ваг-кома не го лови като грешка.
  14. А знае ли някой или го има написано този знак за какво друго отговаря освен за накладки?
  15. Огледах жиците, те минават в едни тръби и няма видими поражения. Имали начин с мултицет например да се разбере дали са прекъснати кабелите.
×
×
  • Create New...