Jump to content

aatanasov

Members
  • Мнения

    92
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от aatanasov

  1. Здравейте, Да не пускам нова тема искам да попитам. Не мога да извадя пластмасовото колело. Някакви съвети или идея ако може. По принцип лесно ли трябва да излиза?
  2. Продадох колата и ми останаха. Вентилатора - работещ , няма счупени елементи. Маркуча - чисто нов , не ползван. Предложете цена , може за всичко. Може на лични. 0889670940
  3. Черна. Без забележки. черна. От автомобил с ляв волан. 80,00 лв. Купих я за мен, но моята е тъмно синя. Затова я продавам. 0889760940
  4. Здравейте, Проблема е следният: Само при палене за 2-3 секунди притриса двигателя. При всяко палене, не пропуска. Няма значение студена или топла. После не тресе нито на празен ход нито в движение, нито при гасене. Тампоните на двигателя и скоростите според майстора са наред. Моля за някакви идеи от какво може да бъде
  5. Купувам за Ауди А4 Б6: Визитник и поставка за чаша. Ако не се продават поотделно , купувам целия панел - бутон ESP, визитник, бутон аварийни, пооставка за чаша. Здрави! Моля пишете на лични като посочите и цена.
  6. Получи се регулирането на чистачките! Малко по-трудно, наложи се да извадя целия механизъм , понеже не успях на место да освободя скобата за регулиране. Получи се перфектно, благодаря за помощта.
  7. Благодаря за отговорите. Ще напиша какво се е получило при мен.
  8. Здравейте, Чистачките ми спират по средата. Как се оправя този проблем? Когато ги пусна ,първия ход е надолу. Няма да стане с преместване в долно положение. Моля, ако някой е имал този проблем да сподели как се решава. Пускам снимка как е в момента.
  9. Разбрах, че на Ауди А4 Б7 са абсолютно еднакви. Нямало и разлика между комби и седан.
  10. Здравейте , Купувам жабката от заглавието. Черна. В отлично състояние. Моля на лични.
  11. Благодаря за отговорите.Това е варианта ,щом стават от б7
  12. Здравейте, Купих си А4 Б6 2004г и първия проблем с който се сблъсках са чистачките. Рамото и чистачката са едно цяло. Не мога да сменя само чистачката. Как се процедира в такъв случай? Моля за Вашите мнения.
  13. Ключалкте, които отключват задната седалка.
  14. Здравейте, Търсих из нета и не можах да намеря ремонт на автомобилни седалки. Не говоря за тапицерски услуги. Не ми се сменя цял салон, заради ключалките на задната седалка. Ако някой знае такъв майстор, моля за информация. Моята е преди фейслифта, А4, Б5 , Avant Предварително благодаря.
  15. Здравейте, Благодаря за отговорите, но не съм запознат с елементите и: Не знам къде се намира МАП-а. Даже не знам какво е това. Котвата на клапана на редуктора също. Това, което е над бутилката го снимах, след като снех някакъв ел.елемент / предполагам бубина/ Частта оградена с жълто - това ли е котвата? Ако това не е, на другата снимка е това, което е при двигателя. Това, доколкото ми е известно е изпарителя. Може би там трябва да търся. Не знам.
  16. Здравейте , Проблема ми е описан в заглавието. По точно, забелязах най-често - при преминаване от по висока на по-ниска предавка, но и при други ситуации - при разклащане на автомобила, при преминаване по неравности, а дори и при абсолютно равен път,въобще -няма никаква логика. Не знам къде да търся проблема. Ако някой може, да помогне със съвет. Предварително благодаря.
  17. Здравей, трябва ми салон за Ауди а4 б5 Avant 1998г. Преди фейслифта. Светло сив, без протрито или скъсано.
  18. Здравей, Интересуа ме салона , в какво състояние е и цена. Ако не , поне задната седалка. Пиши на лични.
  19. aatanasov

    Проблем на бензин

    Колега намери ли решение на проблема?
  20. Купувам платнен салон A4 B5 Avant 1998г. Светло сив. Без забележки /скъсано , протрито , петна/. Може и без корите. Давайте предложения на лични с цена. По възможност със снимки. Няма значение от коя част на България.
×
×
  • Create New...