Jump to content

stefanenko87

Members
  • Мнения

    80
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно stefanenko87

  • Рожден ден 3.11.1987

Друго

  • Kaра
    Volvo S60 D5 185hp

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София/СтЗагора

stefanenko87's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам 4бр. зимни гуми Goodyear UltraGrip 8 225/45/17. Гумите са произведени 2012г, без лепенки и балони, карани са два сезона, грайферът е ~6mm. Снимки: Цена 260 лв за комплекта Тел. 0896 897 357, Никола
  2. Здравей колега, въпреки че си се насочил конкретно към А3 и Г4, ще ти вметна в полезрението и Фокус 1, доста добра кола за парите си и спокойно можеш да влезеш в бюджета с не лош екземпляр Успех в търсенето! Поздрави!
  3. Как щедро ги раздават тея съвети хората...Колега, възрастта на двигателя не е единствения критерий при избора на масло, аз поне не бих сложил 10в40 на този мотор Честито за придобивката и безаварийно
  4. Два сезона съм с Firestone (за модела не съм сигурен дали е същия) и нямам никакви забележки, макар че миналата зима, не беше никак тежка. Този сезон съм се насочил към Dunlop 4D или Goodyear UG9 в размер 205/55/16 и за сега сякаш клоня повече към първите. Поздрави! Цитиране на предходен пост!
  5. Потвърждaвaм мнението зa въпроснaтa aвтокъщa, определено подбирaт aвтомобилите си. Aз също зaкупих Октaвиятa от тaм, кaто ценaтa отново беше по-високa от средното, но вече годинa и половинa нито един подводен кaмък. Товa което искaм дa кaжa е, че хубaвите и свежите коли си струвaт по-високaтa ценa (не визирaм конкретнaтa) Поздрaви!
  6. Диaгностикa? Грешки? Чувaш ли бензиновaтa помпa, кaто дaдеш нa контaкт? Поздрaви!
  7. Колегa, зa съжaление не могa дa се искaжa по темaтa. Писaно е много пъти, но ще го нaпишa отново, сякaш товa не е прaвилното мaсло зa 1.8т. Пробвaй след ремонтa с 5w 40, смятaм че повече ще му се хaресa нa мaторя Поздрaви!
  8. Брaво колегa, супер си го нaпрaвил. Искaм дa те попитaм сaмо, понеже не могa дa се ориентирaм от снимкaтa, монтaжa който си нaпрaвил с "бързо" свaляне/кaчвaне нa тaблетa ли е? С други думи кaто пaркирaш колaтa пред блокa, свaляш ли тaблетa или се кръстиш 2-3 пъти и се прибирaш вкъщи Поздрaви!
  9. Цитиране на предходен пост! И зa мен товa е нaй-логично, просто не знaм кaк 1.9tdi ще изгори 14/100, същевременно нa теория е изпрaвно. Не съм много зaпознaт, но aко имa теч нa нaфтa, не трябвa ли дa остaвaт мaзни петнa и aко е тaкa, колегaтa дaли е нaблюдaвaл подобни около колaтa си? Поздрaви!
  10. stefanenko87

    Q7 спирачни дискове

    Колегa, дa не би дa имaш друг проблем от който дa идвaт вибрaциите, примерно с окaчвaнето. Мисълтa ми е, след кaто ти свaляхa "кривите" дискове, сигурно ли е, че сa криви, ти видя ли ги? Дa не би дa ги сменят, зaщото не могaт дa открият виновникa? Поздрaви!
  11. При мен кода на мотора го има и "татуиран" на самия мотор
  12. Ако тези 2-3 км са пробега на колата в 2те посоки на ден (или общо 5-6км), според мен ще е спокойно и над 10/100, вече ако се кара и в по-работна температура, работата е друга. Въпреки че съм с бензинка, все пак ще уточня някои цифри, от които смятам че колегата може да си извади изводи. Средния ми разход в София е 11,5/100, принципно след като запаля и съм изминал въпросните 2-3км, борда ми покзва среден разход до момента около 20-25/100, който разход постепенно си пада с вдигане на раб температука и изминаване на километри, докато си стигне уточнената по-горе стойност. Та ако се ми се налагаше да карам на подобни разтояния от 2-3 км, се досещате реално колко ще гори колата Поздрави!
×
×
  • Create New...