Jump to content

anveni

Members
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    mercedes ауди

Контакти

  • AIM
    ridik1971@abv.bg

Персонална информация

  • Локация
    раковски

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

anveni's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам оригинални джанти.Гумите имат грайфер ,но са със стар дот.С една дума не стават.Бартери не ме интересуват. Тел. 0885521749.Размер на джантите - 5*112*17, ЕТ48,централен отвор 57.1 мм.Гумите 225*50*17.
  2. Колега как се държи двигателя след една година от премахването на баланса.Колко километра навъртя и има ли нещо верно в думите на CVETAN83  за разбиване на двигателя или е само търговски трик.Имам проблем с моя БЛБ .Вчера скъса веригата , разби бананите и строши демферното забно колело на веригата.Не знам в какво състояние е шестограма понеже не съм отварял там ,стана ми лошо просто.Та то отива на пълна замяна и затова питам за тази конверсия от 1,9ТД.

  3. Интересува ме имате ли в наличност баланс модул комплект за BLB двигател ,или заместител от по- нов модел? По точно скъсана верига ,счупени банани и демферното зъбо колело.

  4. anveni

    Интересува ме имате ли в наличност баланс модул комплект за BLB двигател ,или заместител от по- нов модел?

  5. Здравей Колега.Дай цена за пълен комплект демпферен маховик и съединител, за Ауди а4 б7 140к. 2005г ,BLB мотор ,Също така и на 4бр. подгряващи свещи за същия двигател. Рамата на автомобила. WAUZZZ8E25A414588
  6. Колеги и аз съм със същия двигател и разбрах,че лампата светва прекалено късно .Затова си сложих оригинален датчик и уред за маслото от старо Ауди и налягането на маслото е пред очите,а не се надявам на ш......та лампа.Но съм далеко от мисълта ,че няма да дочакам този момент като вашия.Та затова вижте това видео ,а след това и тази обява .Дано съм ви помогнал. https://www.ebay.co.uk/itm/Audi-A4-A6-2-0-TDI-16V-04-Engine-Balance-Shaft-Delete-Oil-Pump-Kit-BLB/162676183197?hash=item25e041909d:g:lO8AAOSwb-tZvV0c
  7. На 8.12.2017 г. at 15:29, anveni написа:

    Здравей Колега.Дай цена за пълен комплект демферен маховик и съединител, за Ауди а4 б7  140к. 2005г ,BLB мотор ,Също така и на 4бр. подгряващи свещи за същия двигател. 

    Здравей, моля те дай ми рамата на автомобила.

    WAUZZZ8E25A414588

  8. Здравей Колега.Дай цена за пълен комплект демферен маховик и съединител, за Ауди а4 б7 140к. 2005г ,BLB мотор ,Също така и на 4бр. подгряващи свещи за същия двигател.
  9. anveni

    Теч на антифриз

    След доста слепи опипвания наистина се насочвам натам-или е цепнат или о-пръстенът е заминал.Антифриза се стича по ръба на главата и по неръждаемата тръба на егр-ра,но заради нея не мога да напипам фланеца на фланеца,извинете за тафталогията.След размишления реших ,че не е от гарнитурата на главата понеже нейният ръб излиза над блока и просто не може да се подмокри от него където е гарнитурата -просто този ръб ще е сух,а той може да се подмокри само ако тече нещо над него ,а над него е само фланеца на фланеца. https://www.google.bg/search?q=038121132G&lr=lang_bg&biw=1600&bih=770&tbs=lr:lang_1bg&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiglaeCnorQAhXD0xQKHeijADIQ_AUIBigB
  10. anveni

    Теч на антифриз

    Здравейте , колеги.Карам А4 Б7 -2.0TDI 140кс.От известно време започна да губи антифриз,но не мога точно да определя от къде.Антифриза се слива по кожуха на съединителя,но който има този модел знае каква мъка е да видиш нещо зад четвърти цилиндър.Двигателя няма загуба на мощност, не пуши бяло ,но не съм карал колата на тест за газове в антифриза.Загубата на антифриз е около 1-1,5 литра на 4-5 хиляди километра съотносимо като време 3-4 месеца.Единственото което мога да направя е да бръкна под тандем помпата и с опипване да преценявам от къде тече ,но това е много относително.Има капки ту по долния ръб на главата ,ту по тръбата за охлаждане на EGR ,Освен тази тръба под тандем помпата има и някакъв тройник на охлаж. система .Въпроса ми е -някой знае ли майстор, или сервиз в Пловдив който има мини камера за да се локализира мястото точно,за да не стане после “А ние ти сменихме гарнитурата на главата ,ма то се оказа,че тече от тройника".
  11. Здравей, имаш ли ел.огледало за a4 b7 за шоф.врата тоест ляво и ако имаш дай цена ? Благодаря
  12. Здравей, имаш ли ел.огледало за a4 b7 или a4 b6 за шоф.врата тоест ляво и ако имаш дай цена ? Благодаря
  13. Здравей, имаш ли ел.огледало за a4 b7 или a4 b6 за шоф.врата тоест ляво и ако имаш дай цена ? Благодаря
  14. Почти при всяко палене в мокро ми дава тази аларма.Накрая чак запоих кабелите директно за крачетата на плафона и пак ми дава тази аларма при здрави лампи та накрая спрях да и обръщам внимание.Колкото до видите за закрепване още след първото зор развиване ги смених с шестограм глави 5мм.Вяно стърчат над плафона но вече нямам дерт с развиването.
  15. anveni

    проблем със зумера

    благодаря на всички за отговорите
×
×
  • Create New...